Mithrandir Kft

Mithrandir Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Mithrandir Kft. 1999-07-19 dátummal került bejegyzésre.
Tevékenységünk:
Szoftverfejlesztés (Intel, Arm) Windows és Linux alapú megoldások kialakítása.
Rendszer-üzemeltetés, rendszerteszt, tanácsadás, oktatás .

Esettanulmány

A saját területén több országot, földrészt érintő projekten, projekteken dolgozik, melyek egy új technológiát terjesztenek el a hulladék mentesítésre zöld energia és alapanyag pl. szintézis gáz -> energia a másképpen nem hasznosítható hulladék energia (ami már hulladékból nyert) akár közvetett módon bio paradicsom, paprika készül a (Természetesen a növénytermesztés energiai igénye az, ami így biztosításra kerül).
Egy új technológia a kapcsán több 10 helyszínen (több földrész (Európa, Afrika, Ausztrália) több országában zajlanak projekt előkészítések, tárgyalások, szerződéskötések. Sokrétűen, sok szinten zajlanak a munkák, egyeztetések tárgyalások.
Ezt kell követni, kezelni kézben tartani, s nem utolsó sorban eredményesen lebonyolítani.

Erre az MR&TM System (MRTMS) lett a választott, mára már bevált megoldás.



Az MRTMS több komponensű moduláris, igény szerint okatatásokat is tartalmazó rendszer.
Az MRTMS miatt minden résztvevő értesül minden feladatról, kérésről és az azokkal kapcsolatos változásokról, melyben érintett/érdekelt. Az MRTMS megoldja a feladat és dokumentum valamint folyamatkezelést, a valósidejű értesítést (természetesen a levelezést) is.
Láthatóak a feladatok, alfeladatok, a felmerülő problémák. A teendők dedikálhatóak határidővel és prioritással láthatóak el. Az összefüggések grafikus áttekintése, a határidő figyelés, s az egyéb metrikák lehetővé teszik az átlátást, és az időben történő beavatkozásokat.

Az MRTMS eredményeképpen az éveken átívelő, cserélődő szereplőkkel zajló események ma már látható folyamatok. Ezek a folyamatok követhetőek, előrehaladásuk érzékelhető, és nem utolsó sorban a vártnál kisebb adminisztrációs létszámmal kezelhetőek.

A részletes jogosultsági, hozzáférési rendszer teszi lehetővé, hogy mindenki csak akkor és csak azt lássa amikor szerepe, feladata szerint szükséges.