Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ESET Endpoint Security Business Edition

(DDR 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

Minimálisan 5db licensz rendelhető. A feltüntetett ár 1db licenszre vonatkozik. A modern vállalkozások programjában résztvevő ügyfelek részére ingyenes beüzemelést és tanácsadást biztosítunk.

Ára: 13 200 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 11 220 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

vírusvédelem

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

építőipar
Farm-Ker Kft.
vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
PELSO-KOM Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
szállítás, raktározás
Nyír-Flop Holding Kft.

Biztosítja a gyors és hatékony vírusvédelmet és tűzfalat a vállalati ügyfelek számára. A rejtőzködő kártevőket észlelő és eltávolító modult, a biztonsági réseket célzó kártevőket kiszűrő blokkolót, a hálózati támadásokat meghiúsító elleni védelmet, az Adathalászat elleni védelmet vagy a továbbfejlesztett Tűzfalat, Behatolásmegelőző rendszert és Eszközfelügyeletet.

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épült ESET Endpoint Security legújabb verziója megújult felületen biztosítja a megismert gyors és hatékony vírusvédelmét és robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára. Az új verzió funkcióit tekintve is számos újítást és fejlesztést tartalmaz, többek között az otthoni változatból megismert, a rejtőzködő kártevőket még hatékonyabban észlelő és eltávolító Speciális memóriaellenőrző modult, a biztonsági réseket célzó kártevőket kiszűrő Exploit blokkolót, a hálózati támadásokat meghiúsító Sebezhetőség elleni védelmet, az Adathalászat elleni védelmet vagy a továbbfejlesztett Tűzfalat, Behatolásmegelőző rendszert és Eszközfelügyeletet. Ezek segítségével hálózatának biztonságát még magasabb szintre emelheti. Az ESET Endpoint Security Business Edition négy számítógépnél nagyobb hálózatok esetében alkalmazható. Ez a licenckonstrukció nem csak a munkaállomások védelméről gondoskodik, hanem magában foglalja a szintén megújult, az ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban