Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

MS 365 Vállalati Standard verzió

(MOLEHAND Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 5 700 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 415 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

554,05 KB
2023-07-24

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Vállalati alapverzió funkcióin kívül az alábbiakat is biztosítja: A Microsoft 365-alkalmazások asztali verziója prémium funkciókkal Webinár Használhatja a Microsoft 365-alkalmazások, köztük az Outlook, a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote (valamint az Access és a Publisher csak PC-re) asztali verzióját. A levelezéshez 50 GB-os postaládát és egyéni tartománynevű e-mail-címet használhat.

Microsoft 365 Vállalati standard verzió PC-hez, Mac géphez, illetve iOS és Android rendszerhez Használhatja a Microsoft 365-alkalmazások, köztük az Outlook, a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote (valamint az Access és a Publisher csak PC-re) asztali verzióját. A levelezéshez 50 GB-os postaládát és egyéni tartománynevű e-mail-címet használhat. Létrehozhat egy csapatmunkára szolgáló központot, ahol a Microsoft Teams segítségével összekötheti egymással az embereket. A felhasználónként 1 TB OneDrive-felhőtárhelyen fájlokat tárolhat és oszthat meg. Egy licenccel a teljesen telepített, mindig naprakész Microsoft 365-alkalmazások felhasználónként öt mobileszközön, öt táblagépen és öt PC-n vagy Macen használhatók. Éjjel-nappali telefonos és webes támogatást kaphat a Microsofttól. Kompatibilis a Windows 11, a Windows 10 és a Windows 8.1 rendszerrel, valamint a macOS három legutóbbi verziójával. Az összes nyelven elérhető.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban