Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

BMD NTCS

(BMD Rendszerház Számítástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Könyvelőirodák részére speciális kedvezmény az ún. könyvelőirodai csomagajánlat.

Ára: 18 244 800 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 17 332 560 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

3,13 MB
2023-06-14
61,76 KB
2023-06-15

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Vetax Adótanácsadó Kft.
egyéb szolgáltatás
Königfrankstahl Acélkereskedelmi Kft.
egyéb szolgáltatás
Maschinenring Magyarország Kft.

A BMD NTCS egy teljes körű adatmodellen alapul, és a számos paraméterbeállításnak köszönhetően egyénileg testre szabható a különböző méretű vállalatok számára. Függetlenül attól, hogy kis-, közepes méretű vagy nagyvállalatról van szó: Ön dönti el, hogy mely modulokat használja, és a BMD üzleti szoftvert saját szerverén vagy a rugalmas BMD felhőszolgáltatáson keresztül üzemelteti.

A fejlesztések során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy programcsomagjaink eleget tegyenek a mindenkori jogszabályi előírásoknak és az ügyfelek részéről felmerülő változatos elvárásoknak. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az általunk kínált rendszerek az üzleti élet bármely szegmensében megbízható és időtálló megoldásként szolgáljanak. BMDHRM A munkatársi törzsadatok nyilvántartásának illetve a képzési, toborzási és kiválasztási folyamatok kezelésének és kiértékelésének optimális eszköze. BMDACCOUNT Teljeskörű megoldás vállalata könyvelési folyamatainak kezelésére. Könyvelés, költségelemzés, tárgyieszköz– nyilvántartás, kontrolling, mérleg, tervezés, gazdasági kimutatások – mindez egy kézből a vállalkozás méretétől és az ügyfelek számától függetlenül. BMDCOMMERCE Rugalmasan alakítható ERP-rendszer, amely megfelel a legmodernebb kihívásoknak, és bármely üzletág által támasztott igényeknek is. A számlázástól kezdve a készletgazdálkodáson és beszerzésen át, egészen a gyártásig minden folyamat hatékonyabbá tehető ennek a programcsomagnak a segítségével. BMDPROJECT Az összetartó erő projektorientált vállalatok számára. Segítségével átfogó képet kaphatunk a projektekhez kapcsolódó pénzügyi mutatószámokról, adminisztratív adatokról és folyamatokról a projekt indításától kezdődően egészen az utókalkulációig. BMDCRM Könnyen átlátható elektronikus dokumentumnyilvántartás, feladat- és határidőkezelés, partneradatbázis. Ez csupán néhány eleme CRM megoldásunknak, melyekkel egyszerűsítheti és gyorsíthatja vállalatának szervezési és ügyfélkapcsolati teendőit. TANÁCSADÁS ÉS PROJEKT-MENEDZSMENT Szakértő munkatársaink a lehető legalaposabban elemzik az igényeket és követelményeket, figyelembe véve a jövőbeli fejlesztéseket is. Közösen határozzuk meg a legjobb megoldási lehetőségeket, és ezáltal partnerként mi is részt vállalunk a vállalat szervezeti és rendszeroptimalizálásából. OKTATÁS A legjobb szoftver is a csak annyira tud jó lenni, mint aki használja. Tehát minél összetettebb funkciókkal rendelkezik egy program, annál nagyobb a jelentősége a hozzá kapcsolódó megfelelő oktatásnak. Ügyfeleink munkatársait speciális, egyedi igényekre szabott gyakorlatok segítségével oktatjuk. BMD KARBANTARTÁS Ügyfélszolgálati munkatársaink a hét minden munkanapján elérhetőek, és azon dolgoznak, hogy a leggyorsabban megválaszolják az ügyfeleink telefonos és e-mailben beérkező kérdéseit. FELHŐ ALAPÚ SZOLGÁLTATÁS Felhőszolgáltatásunk segítségével Önök nem csak adataikat tudhatják teljes biztonságban, de rengeteg olyan költséget is megtakaríthatnak, amelyek egy komplex informatikai rendszer felépítésével és üzemeltetésével járnak. Csak egy biztos internetkapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy a BMD programcsomagjaink teljes palettáját használhassa egy megbízható, korszerű és gyors felületen. A BMD tapasztalt technikusai pedig elvégzik Önök helyett a telepítéssel, frissítésekkel és rendszerkarbantartással kapcsolatos összes feladatot.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban