Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

BINARIT TOM CMMS -ipari karbantartó szoftver

(BINARIT Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

5%

Ára: 3 360 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 192 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

187,83 KB
2023-05-30

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A BINARIT TOM CMMS (Computerized Maintenance Management System) szoftver segít optimalizálni a karbantartási tevékenységeket és javítani a termelékenységet. Az eszközök teljes életciklusának nyilvántartása mellett, nyomon követhetővé teszi a teljes karbantartási tevékenységet, támogatja az ehhez kapcsolódó erőforrások és készletek menedzselését.

A BINARIT TOM CMMS (Computerized Maintenance Management System) egy kiváló minőségű szoftvermegoldás, amely vállalatok és szervezetek számára készült a karbantartási folyamatok hatékonyságának és átláthatóságának növelése érdekében. A rendszer tervezésekor a cél az volt, hogy segítse a karbantartási csapatokat az optimális működés elérésében és a termelékenység növelésében. A BINARIT TOM CMMS rendkívül sokoldalú és teljes körű funkcionalitással rendelkezik a karbantartási folyamatok kezelésére. Az egyik fő előnye a gépek és berendezések részletes nyilvántartásának lehetősége, amely segít a karbantartási tevékenységek hatékony ütemezésében és tervezésében. A rendszer lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy nyomon kövessék az eszközök állapotát, az előző karbantartási tevékenységeket és a jövőbeni karbantartási igényeket. A BINARIT TOM CMMS lehetőséget nyújt a karbantartási feladatok, tevékenységek és ütemezések kezelésére. A felhasználók könnyedén létrehozhatnak és tervezhetnek karbantartási munkalapokat, amelyeket az adott időpontban végrehajtanak. Ez a rendszer lehetőséget biztosít a munkalapok rendszerezésére, csoportosítására és azokhoz a szükséges dokumentáció és információk csatolására. A rendszerben elérhető karbantartási kérelmek funkciója lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyen jelentsék be a karbantartási problémákat, és a rendszer automatikusan továbbítja ezeket a kérelmeket a megfelelő csapathoz. Ez felgyorsítja a problémák kezelését és lehetővé teszi a gyors reagálást a felmerülő ügyekre. A BINARIT TOM CMMS analitikai és riportolási eszközöket is kínál, amelyek segítenek a vállalatoknak átfogó képet kapni a karbantartási teljesítményükről. A rendszer képes generálni különböző jelentéseket és elemzéseket, amelyek bemutatják a karbantartási tevékenységek időzítését, a költségeket, az eszközök rendelkezésre állását és egyéb kulcsfontosságú mutatókat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban