Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Odoo enterprise

(Online ERP Hungary Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Ára: 20 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

8,44 MB
2022-06-13
5,66 MB
2022-06-13

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az Odoo egy felhő alapú teljesen online rendszer, ami böngészőből tud futni. Mobilon, tableten vagy számítógépen. Ennek előnye, hogy bárhonnan s bármikor elérhető Önnek és munkatársainak, ahol van internet elérés. A jelenlegi és valószínűleg már tartósabb Home Office estén kiválóan kezelhető otthonról is, nyomonkövethetőek és ellenőrizhetőek a kiosztott feladatok.

Vállalkozásunk a belga származású ODOO –TESZOR 58.29.3 (Gyártó: Odoo S.A.- Chaussée de Namur, 40 1367 Grand-Rosière, Belgium) nyílt forráskódú vállalat irányítási rendszert (továbbiakban ERP) fejleszti tovább, telepíti, szolgáltatja és oktatja a Megrendelő részére. Elérhető a termék számára webszerveren való bérleti lehetőség valamint teljes körű support tevékenység. Vállalkozásunk a belga származású ODOO –TESZOR 58.29.3 (Gyártó: Odoo S.A.- Chaussée de Namur, 40 1367 Grand-Rosière, Belgium) nyílt forráskódú vállalat irányítási rendszert (továbbiakban ERP) fejleszti tovább, telepíti és támogatja a Megrendelő részére a megadott webszerveren/telephelyen. Elérhető a termék számára webszerveren való bérleti lehetőség valamint teljes körű support tevékenység. Használja ki az open-source és a kontrollált nemzetközi fejlesztői közösség erejét! Még nincs, vagy kinőtte a jelenlegi ügyviteli rendszerét? Ha túl sok különálló programot használ, hogy lefedje céges folyamatait, de ezek a szoftverek nem kommunikálnak egymással, integrált rendszerre van szüksége. De Elképzelhető, hogy nem éri meg Önnek hagyományos ERP-hez licencet vásárolnia az ára, vagy éppen rugalmatlansága miatt. Az Online ERP Hungray Kft. az Odoo rendszer specialistája. Így magabiztosan tudunk segíteni!? Már nem csak az OpenSource ERP megoldások közöttül piacvezető az Odoo, de a hagyományos ERP rendszerek közül is kiemelkedő, és egyre nagyobb piaci részesedést szakít ki magának. Több mint 7 millió felhasználó, 5400+ fejlesztő, 312 új applikáció havonta, 23 nyelven! Az Odoo sikerének titka a rugalmassága, és egyszerű kezelhetősége, de ugyanakkor az alap üzleti folyamatokat teljes egészében lefedi. Számos moduljai közül a legjelentősebbek a CRM, Értékesítés, Beszerzés, Raktár és Logisztika, Gyártás és Termék életciklus menedzsmenttel, Kontrolling, Karbantartás, POS (Bolt és Étterem), Projekt kezelő Tervezéssel, és természetesen a számlázás és könyvelés is. Természetesen egyedi modulok, alkalmazások teszik még inkább cégre szabottá az Odoo rendszerét, de ezek mindegyike szigorúan kapcsolódik a többi modulhoz. Az Online ERP Hungary Kft. az Odoo bevezetésében és egyedi, testreszabott modulok fejlesztésében Magyarországon élen jár. Az Odoo kiemelkedő Magyarországi partnereként állunk rendelkezésére projekt menedzsmenttel, rendszer bevezetésben tanácsadással, specifikáció készítéssel, modul fejlesztéssel, vagy éppen Odoo-t kiegészítő egyedi mobil alkalmazások fejlesztésével.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban