Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Hírlevél írás és menedzselés:

(ShopnGo IT Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Legalább 2 szakmai hírlevél vásárlása esetén a modern vállalkozások programban résztvevő cégek a kedvezményes árban részesülnek.

Ára: 65 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 55 250 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

online marketing

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Szeretnél a meglévő ügyfeleid számára közvetlen információkat küldeni? Tudod, hogy ez a leghatékonyabb és eredményesebb marketing megoldás? Havi, heti szintű gyakorisággal készítjük el számodra a 600-800 szavas képekkel ellátott hírleveleket. A hírleveleket a számodra ideális gyakorisággal készítjük el és menedzseljük.

Hírlevelek készítése a feliratkozói célközönséged számára. Ha rendelkezel már feliratkozókkal tudod, hogy az emailekkel, hírlevelekkel éred el őket a legjobban. Azt is tudod, hogy ez rengeteg energiával, idővel jár és hatalmas profizmust kíván. Professzionális szövegíróink 600-800 szavas hírleveleket készítenek, hogy feliratkozóidat tájékoztasd promóciókról, akciókról, új termékekről. Az ajánlott hírlevél küldése a napi 1 és a havi 1 között mozog a célközönségtől függően. Ebben is tudunk tanácsot adni, hogyan érdemes, illetve a hírlevél automatikákat is beállítjuk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban