Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP Business One pályázati csomag I.

(Contact Plus Consulting Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Minden érdeklődő számára előzetes felmérést végzünk, hogy a termék mennyiben felel meg a cég működési profiljának.

Ára: 10 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

SAP Business One nemzetközi integrált ügyviteli szoftver kiemelten a KKV piac szereplőinek igényeihez igazítva, csomagban.

SAP Business One integrált ügyviteli rendszer képes a cég teljes üzleti folyamatrendszerét lefedni. Ennek keretében a gyártás, kereskedelem és a pénzügy, számvitel által igényelt feladatokat egységes szemléletben, korszerű technológia mellett, telepített, megoldásban látja el. Ebben a csomagban az alapvető funkcionalitások mellett számos iparági megoldásként, testreszabással kibővítet fejlesztések is elérhetők, amik elősegítik a hatékony működést. A termékek végleges portfóliójának kiválasztása a felmérések során történik meg, ekkor kerül kiválasztásra a leghatékonyabb felhasználói csomag és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítő termékek kombinációja.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban