Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vodafone ReadyPay Alapcsomag

(Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Azon Üzleti Előfizetők számára, akik a program keretében a szolgáltatás igénybevételére 2 év határozott idejű szerződést kötnek 10% kedvezményben részesülnek a ReadyPay Alap vagy Extra szolgáltatás havidíjából.

Ára: 5 110 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 599 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,41 MB
2021-10-11

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Vodafone ReadyPay egy mobil bankkártya-elfogadó megoldás, amely lehetővé teszi bankkártyás fizetések elfogadását egy internetre csatlakoztatott okos eszköz (mobiltelefon vagy tablet) és a mobilbankkártya-olvasó terminál segítségével.

A Szolgáltatás internetre csatlakoztatott okoseszköz (mobiltelefon vagy tablet) és mobil bankkártya olvasó terminál (továbbiakban: „mPOS) segítségével biztonságosan lehetővé teszi mágnescsíkos, chipes és érintéses bankkártyákkal, mobiltelefonokkal történő fizetések elfogadását. Az mPOS terminál önállóan nem képes csatlakozni az internetre ezért a Szolgáltatás használata csak abban az esetben lehetséges, ha a párosított okoseszköz és az mPOS terminál között élő bluetooth kapcsolat van. Fizetési tranzakció az okoseszközre telepített Vodafone mPOS alkalmazás segítségével kezdeményezhető a fizettetni kívánt összeg megadásával, ami után a kártyabirtokos az mPOS terminál segítségével leolvashatja bankkártyáját vagy mobiltárcáját illetve szükség esetén beütheti PIN kódját. A fizetési tranzakció ezután a hagyományos bankkártya leolvasóknál megszokott módon lezajlik az OTP banki rendszereiben, amelynek eredményéről az okoseszközre telepített Vodafone mPOS alkalmazásra és emailes formában is értesítés érkezik az elfogadóhoz. A bankkártya birtokosának meg kell adnia egy érvényes email címet a fizetési folyamat indításakor, amelyre a fizetési folyamat lezárulásakor megérkezik a tranzakció eredményéről a visszaigazolás. A Szolgáltatás pénzügyi szolgáltatója az OTP Bank Nyrt. A Vodafone Magyarország Zrt. a Szolgáltatás részeként semmilyen banki vagy a pénzügyi tranzakcióhoz kapcsolódó adatot nem kezel vagy tárol és a pénzügyi tranzakciók lebonyolításában semmilyen szerepet nem tölt be. A Szolgáltatás a Felhasználó és a Vodafone között létrejött Szolgáltatási Szerződés valamint a Felhasználó és az OTP Bank között létrejött Bankkártya Elfogadói Szerződés alapján vehető igénybe. A Szolgáltatási Szerződés valamint a Bankkártya Elfogadói Szerződés megkötése kizárólag a Vodafone Magyarország Zrt. üzletkötőjének jelenlétében, személyesen lehetséges.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban