Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Microsoft Dynamics 365 Business Central

(Qualysoft Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A Qualysoft a bevezetési projekthez kapcsolódóan 3 nap (3x8 óra) konzultációs lehetőséget biztosít kulcsfelhasználók számára, díjmentesen.

Ára: 12 400 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Microsoft Dynamics 365 Business Central egy új üzleti alkalmazás olyan kis- és középvállalkozások számára, akik igényei túlmutatnak az alapvető számviteli szoftverek adta lehetőségeken. A Business Central összehangolja vállalkozása folyamatait a pénzügy, kereskedelem, logisztika, szolgáltatás, valamint gyártás területein.

A Business Central egyik legnagyobb előnye, hogy a vezetők és vállalati munkatársak bárhol is legyenek, akár útközben is informálódhatnak a vállalat egészére vonatkozó információkról. Az ügyviteli működést teljes egészében biztosítja a rendszer azzal, hogy a beszerzési és számlázási folyamatok is automatizáltak, ezzel a könyvelési feladatok jelentősen leegyszerűsödnek. Továbbá a valós idejű monitorozás lehetővé teszi, hogy problémák esetén azonnal orvosolni lehessen a helyzetet. A Business Central kialakítását tekintve úgy lett megalkotva, hogy az adott vállalat igényeihez lehessen alakítani különböző kiegészítő applikációk segítségével.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban