Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Organo SP Compact

(Üzleti Rendszerek Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Ebben a csomagban ingyenesen biztosítjuk két felhasználó Microsoft365 felhasználói licencét a bevezetéstől számított egy évig, A további felhasználáshoz havi 10 EUR/hó/felhasználó díjon tudunk felhasználókat felvenni.

Ára: 999 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

622,32 KB
2021-07-04

Termék kategorizáció

CRM, Elektronikus iratkezelés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

4

szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Végh és Végh MKT Kft.
építőipar
IMH Szerelőipari Kft.
feldolgozóipar
Zorinvest Kft.
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Imsys Kft.

Az Organo SP egy Microsoft SharePoint alapú vállalatirányítási rendszer. A felhasználók a Microsoft365-fiókjuk segítségével webböngészőben érik el a szoftvert, így bármikor és bárhonnan elérhető a rendszer. A Compact változat egycéges, az ügyfelek és ügyletek nyilvántartása mellett a dokumentumkezelés és CRM funkciókat támogatja.

Az Organo rendszer nyilvántartásának alapja a partner, a partnerekhez ügyletek rendelhetők, az ügyleteket üzletágakhoz lehet kötni. Egy-egy ügylet adatlapján az alapadatok nyilvántartása mellett ajánlatokat és szerződéseket lehet listázni, adataikat megjeleníteni. Az iratkezelés során rögzített dokumentumokat az ajánlathoz, szerződéshez, ügylethez vagy partnerhez lehet kapcsolni, továbbá iktatókönyben tartható nyilván a dokumentumok útja. A feladatokat felhasználónként lehet nyomon követni, az előrehaladásról, státuszváltásokról a rendszer automatikusan értesítést küld. A lekérdezések köre végtelen, egyedi és előre beállított riportok és lekérdezések állíthatók be.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban