Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

NEXT Főkönyv cloud

(NEXT Software Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Az árazásban szerepel egyszer egy felhasználói license díj: 360.000.-Ft+ÁFA, ehhez tartozik évenkénti frissítés: 120.000.-Ft+ÁFA. Továbbá a felhőszolgáltatás havi díja: 20.000.-Ft+ÁFA és a havi átalánydíja rendszerfelügyelet: 40,000,.Ft+ÁFA

Ára: 360 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 342 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

38,14 KB
2021-05-19

Termék kategorizáció

Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A NEXT főkönyvi rendszer célja a szakmai szolgáltatások és elvárások megtartása mellett a könyvelési munka jelentős mértékű egyszerűsítése a különböző automatizmusok beépítésével. Ezt a célt szolgálja az automatikus kontírozás, a NAV-ból történő adatátvétel, a banki és különböző szolgáltatóktól kapható input állományok beolvasása és feldolgozása. A NAV részére történő adóbevallások elkészítése.

Főkönyvi könyvelésről: A könyvelésben az adatrögzítést egyre inkább kiváltja a különböző adatforrásokban keletkezett adatok átvétele, a könyvelésbe. A könyvelők piacán való megmaradás, és a könyvelők számának csökkenése erős inspirációt jelent az új módszerek elterjedésének gyorsítására. A NEXT könyvelési rendszere hangsúlyt fektet arra, hogy az átvett adatok csak ellenőrzött módon kerülhetnek a könyvelésbe, hiszen a könyveléssel, annak helyességével szembeni elvárások nem változtak. A honosítás ellenőrzést, kiegészítést stb. jelent az átvétel során.: Pénztár – pénztári bizonylatok beemelése, ellenőrzése, kiegészítése Kimenő vevői számlák – vagy saját belső interface alkalmazásával, vagy a NAV online számlarendszeren keresztül Beérkezett szállítói számlák – a NAV online számlarendszeren keresztül, behívható a partner által beküldött számla Bankszámlakivonatok – a banki rendszerek általánosan átvehetővé teszik vagy a bankszámlakivonatok adatait, vagy a számlatörténet adatait, és feldolgozását. Kártyás fizetések elszámolásának analitikus adatai, és a különböző futárszolgálatok utánvétes elszámolásai is elektronikusan elérhetők, és feldolgozhatók A törzsadatok rendszere: Számlatükör Szótár – az alkalmazott és értelmezett kódszámok gyűjteménye Kontírozási paraméterek – az automatikus könyveléshez szükséges paraméterek Partner törzs – azoknak a partnereknek az adatai, akikkel a cég kapcsolatban áll. A könyvelés bizonylatai: Pénztár – a kiállított pénztárbizonylatok átvétele/honosítása, pénztárbizonylat nélküli rögzítés lehetősége, tetszőleges számú forint, vagy valutapénztár kezelés Bejövő számlak – vagy a beérkezett számlák kézi rögzítése a bizonylatról, vagy a vállalkozáshoz beérkezett számlák átvétele a NAV online számlarendszerből. Kimenő számlák – a vállalkozás által kiállított számlák, nyugták kezelése, könyvelése. A számlákat lehet manuálisan rögzíteni, vagy automatikus átvenni a számlázó programból, és könyvelni. Bank – a vállalkozás bankszámlái forgalmának rögzítésére, vagy a bankszámlakivonatok, számlatörténet adatainak beolvasása. HUF, és nem HUF bankszámlák kezelése, a nem HUF-os bankszámláknál átlagárfolyam számítása/kezelése. Vegyes tételek – az egyéb könyvelési tételek kezelése, a különböző feladások rögzítésére szolgáló funkció. (éves zárás zárlati tételei, árfolyam különbségek, bérfeladások, adók, átvezetések, elhatárolások, amortizáció feladás, FAD, külker ÁFA feladása stb. A főkönyvi rendszer főbb szolgáltatásai (a teljesség igénye nélkül): Naplók és listák Főkönyvi kartonok lekérdezése, nyomtatása Éven belüli elhatárolások generálása ÁFA bevallás, és adatszolgáltatás Folyószámla kezelés, kipontozás automatikus, és manuális Folyószámla kimutatás Mérleg készítés Éves nyitás és zárás, párhuzamos könyvelés időszaka Migráció – előző rendszerekből az adatok átvétele, induló adatok betöltése Több cégre párhuzamosan használható.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban