Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Morgan Tecnica Ruhaipari 2D STANDARD CAD szoftver

(Beo Ruhaipari Gépkereskedés és Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Standard CAD csomag 3 modulból áll, melyek külön megvásárolva drágábbak mint csomagban. Pattern design modul ára: 2900 EUR - Best Nest modul ára: 3400 EUR - Visual modul ára 2500 EUR. Ez így összesen: 8800 EUR. A Standard CAD csomag mely az előzőleg felsorolt 3 modult tartalmazza: 6700 EUR. Csomagajánlatként 2100 EUR-val, 23,8%-al olcsóbb. Próbaidőszak nincs, ingyenes szoftverbemutatót van.

Ára: 4 969 214 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,68 MB
2021-04-15

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Morgan Tecnica Standard CAD szoftver: Pattern Design szabásminta szerkesztő, modellező, szériázó, konvertáló varrodai utasítás készítő modul. Best Nest manuális és automata terítékrajz készítő modul. Best Nest Server terítékrajz készítő robot. Visual digitalizáló és digitalizáló eszközöket kezelő modul. Magyar nyelvű szoftver és használati utasítás.

A Morgan Tecnica CAD rendszer kifejezetten a ruhaipar számára fejlesztett, ruhaipari gondolkodás módot követő professzionális szoftver, melyet könnyű megtanulni és használni. Általános jellemzők: kompatibilis minden plotterrel és automata szabászgéppel. Windows alapú, felhasználóbarát, könnyen tanulható és könnyen kezelhető szoftver. Figyelemreméltó kompatibilitása a főbb CAD rendszerekből érkező fájlokkal veszteség nélkül dolgozhat. A Morgan Dynamics CAD szoftver alkalmazva könnyen és gazdaságosan alakíthat ki bérmunka kapcsolatot Partnereivel. Műszaki dokumentációt és technológiai utasítást a varroda részére az erre szolgáló modulból előállíthatja - ez a szabványosítás egyszerűbbé és ellenőrizhetővé teszi az együttműködést a gyártás-előkészítés és a varroda között. A műszaki dokumentációba közvetlenül feltöltheti az adott modellhez tartozó adatokat (mérettáblázat, alkatrész lista, gyártmányrajz, gyártmány leírás, varrástechnológiai utasítások, metszetek), azaz minden paramétert amire a gyártásnak szüksége van. A leghatékonyabb terítékrajz optimalizáló algoritmussal dolgozik - alapáron! Mindezt azért, hogy több profitot termeljen Önnek, mint bármely más CAD szoftver. Pattern Design Modul a minták megrajzolásához, módosításhoz, és szériázáshoz. A modul tartalmaz formátum konvertáló funkciót is, ami lehetővé teszi más szoftverkörnyezetben készített tervek megnyitását, és konvertálását is a szabványos formátumokban (DXF, AAMA/ASTM), és más gyártók formátumaiban is, mint az: Assyst (.zip), Gerber (tmp.), Lectra (.lba, .vet), Investronica (.exp). Szériázó funkció: egyszerű, könnyen kezelhető. Mérettáblázatait modelljeihez menti, így bármikor bővítheti, szűkítheti már elkészített méretsorait megrendelői igényeihez igazítva. Best Nest modul: ahol gazdaságosan megtervezhető az igényekhez mérten legoptimálisabb terítékrajz manuális és automata módszerrel. A legmodernebb optimalizáló algoritmussal, a legnagyobb hatékonysággal határozza meg a terítékrajzot, a lehető legrövidebb számítási idő alatt. A terítékrajz exportálható HPGL formátumba plotteres nyomtatáshoz, vagy ISO CUT formátumba is az automata szabászatban való szabáshoz is. Best Nest Szerver– terítékrajz készítő robot: segítségével akár éjjel vagy hétvégén is elkészítheti terítékrajzait szabászata részére. A szerver segítségével azonnal nyomtathatja rajzait és elkészítheti terítékriportjait szabászata részére. Visual modul: digitalizálás digitális fényképezőgéppel. A digitalizálás rendkívül gyorsan és pontosan hajtható végre, mert egy időben akár több darab digitalizálása is elvégezhető. Egy művelettel digitalizálhatja szabásmintái kontúrvonalait, belső jelöléseit, becsípéseit. A digitalizált szabásminták ki exportálhatóak a szabványos formátumokba (DXF, AAMA/ASTM), és más gyártók formátumaiba is, mint az: Assyst (.zip), Gerber (tmp.), Lectra (.lba, .vet), Investronica (.exp).

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban