Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Termék nyomonkövetés

(Inventori Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Árképzésünk egy megvalósítási (projekt kivitelezési és fejlesztési) egyszeri összegből, és későbbi licenszálási díjból tevődik össze.
Mivel ügyfeleink igénye eltérő, ezen díjak mértéke nagyban változhat.
A 10%-os kedvezmény a megvalósítási díjra alkalmazható.

Ára: 10 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 9 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A blokklánc alapú termék nyomonkövetési szolgáltatásunk segítségével az mezőgazdasági vagy élelmiszeripari cikkek figyelésén és a teljes ellátási láncátláthatóságán kívül akár minőségellenőrzési, adathitelesítési és élelmiszerbiztonsági funkciót is nyújtunk, mint egy proaktív minőségmenedzsment rendszer.

Az ellátási lánc menedzselése összetett és problémákkal járó feladat főként, ha több szereplős, akár országhatárokon átnyúló információ- és termékáramlásról beszélünk. A blokklánc az elosztott, biztonságos és megmásíthatatlan adattárolással az ilyen rendszerek támogatását teszi lehetővé. Segítségével a teljes folyamat pontosan rögzíthető és visszakereshető, minden alapanyag, dokumentálási folyamat vagy egyéb munkafolyamat esetén, támogatva ezzel az ellátási lánc hatékonyabb szervezését és az esetleges vitás helyzetek kezelését. A blokklánc alapú termék nyomonkövetési szolgáltatásunk segítségével az mezőgazdasági vagy élelmiszeripari cikkek figyelésén és a teljes ellátási láncátláthatóságán kívül akár minőségellenőrzési, adathitelesítési és élelmiszerbiztonsági funkciót is nyújtunk, mint egy proaktív minőségmenedzsment rendszer. Az értékláncon átívelő adatmegosztás az anonimitás – így az üzleti titkok – megőrzésével elosztott adatbázisban tárolható, szabványos nyomonkövetési rendszerek (pl. Non GMO, GMP+ stb.) követelményeire is alkalmazható, az áruk továbbfejlesztett, valós idejű nyomonkövetése rádiófrekvenciás azonosítók (RFID), vonalkódok, és chipek segítségével elvégezhető. A blokkláncon tárolt információ bármikor visszakövethető és módosíthatatlan. Ügyfél- és termékigénytől függően megoldásunknak 3 megvalósítási módja lehetésges: 1. Eredetigazolás Termékek digitális leképezése, melyek nyilvánosan elérhetők egyedi termékazonosítókon keresztül. - Szállítási vagy raktározási adatok is tárolhatók - Visszakövethetőség a termék életpályájának elejére - Fogyasztóknak szolgáltatható adatok QR-kóddal vagy NFC chippel 2. Tranzakció hitelesítés Az eladások és vásárlások titkosított lenyomatának tárolására alkalmas. - Fenntarthatósági rendszerekre alkalmas - Félreértések, hibás bevételezések tanúsítása - Tranzakciós adatok csak a két fél számára elérhetők 3. Konzorcium tagjai között tranzakció hitelesítés Az előbbi megoldást egy nyilvánosan nem elérhető, csak jogosultsággal rendelkező zárt ökoszisztémára építjük fel. - Csak az előre meghatározott információ látható több résztvevő számára is - Közös, de központi felügyelet nélküli adatbázis - Nem üzlet-érzékeny adatok mindenki számára láthatók

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
  • feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban