Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

InfoComplex Maps and Routes

(InfoComplex Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Az előzetes érdeklődés utána 2 hónap próbaidőszakot biztosítunk. Szükség esetén VPN elérést biztosítunk a rendszerhez mint többletszolgálatás.

Ára: 25 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

információ, kommunikáció
Last-Mile Kft.
információ, kommunikáció
NanoworX Kft.
információ, kommunikáció
Y-Collective Kft.

Az InfoComplex Maps and Routes egy a GIS alapú weboldalak, alkalmazói szoftverek, mobil alkalmazások kiszolgálására készült testreszabható, az alkalmazás jellegéhez optimalizálható, felhő alapú térinformatikai szolgáltatás.

A rendszer alapja egy feltöltött, de további adatokkal, helyekkel bővíthető térinformatikai adatbázis és online térképrendszer az alábbi funkciókkal. Közterület és POI lista, javaslattétel címekre: A felhasználó rendszer egy település egy néhány karakterből álló közterület-, vagy POI név töredékkel hívja meg a szolgáltatást, aminek eredményeképp a rendszer olyan listát ad vissza, mely az adott településre érvényes, az adott karaktersorozatot tartalmazó közterület és/vagy POI neveket tartalmazza. Geokódolás: Pontos cím, vagy a legalább település-közterület névre, a konkrét cím (vagy POI), illetve a közterület földrajzi közepének GPS koordinátáit szolgáltatja. Inverz geokódolás: az átadott hosszúsági és szélességi koordinátával ellátott pont környezetében végrehajtott keresés, amely közterületek, konkrét címek és POI objektumok listáját adja vissza, illetve bizonyos távolságon belül illesztést hajt végre. A legpontosabban illeszthető helyet preferált címként adja vissza. Csoportos (kötegelt) geokódolás és inverz geokódolás: a kérésben átadott cím vagy koordináta listára a geokódolt helyet vagy a visszafejtett címek listáját adja vissza. Cím adminisztrációs felület: A rendelkezésre álló címadatokon túl a térképes adminisztrációs felületen lehetőség van akár új településeket, településrészeket, utcákat, illetve akár házszám szintű címeket is definiálni. Az így létrehozott objektumok a már leírt módokon lekérdezhetők. Térképszelvény szerkesztési funkciók, utca, épület rajzolás, feltüntetés Mozgó objektumok (járművekbe szerelt GPS trackerek) által szolgáltatott adatokból linestring, útvonal összefűzés. Útvonaltervezés 1-1, 1:N pont, illetve mozgó objektumok között egy hívással: Az átadott pontok között útvonaltervezést végez. A sorbarendezést útvonalra illesztett távolság, a forgalmi rend és forgalmi viszonyok alapján számolt várható érkezési idő, illetve légvonalban mért távolság szerint képes visszaadni. Objektumokhoz kiegészítő adatok kapcsolásának lehetősége, például utcák alternatív elnevezése, egy-egy cím elnevezése, területek, településrészek, körzetek, épületek és egyéb földrajzi objektumok létrehozása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban