Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Process Magic - L (15-20 kliens program)

(Promagic Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Az alap 1 év support helyett 2 év supportot adunk a szoftverhez, további 20% kedvezményt adunk a rendszerhez kapcsolható Online Ügyfélportál árából.

Ára: 7 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 6 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

773,16 KB
2021-02-23

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

4

feldolgozóipar
Calypso Nyomda Kft
feldolgozóipar
Helikon Nyomda Kft.
feldolgozóipar
Imprenta Kft.
feldolgozóipar
Nyomdaipari Szolgáltató KKT.

A Process Magic egy termelésirányító szoftver, melynek célja a cég összes adminisztratív teendőjét egy közös rendszerbe foglalja, egy olyan gyors, egyszerű és könnyen tanulható felületen, ami segíti nem pedig hátráltatja a napi munkavégzést.

Csökkenő megrendelésszám? Csökkenő nyereség? Növekvő költségek és kinntlévőségek? Átláthatatlan folyamatok? Elégedetlen megrendelők és alkalmazottak? Segítünk! Segítünk, hogy több megrendelése, alacsonyabb költségei, magasabb nyeresége legyen! Segítünk csökkenteni a kinntlévőségeket! Megmutatjuk hogyan lehet minimalizálni a selejtgyártást és automatizálni az utókalkulációt! Mindezt a dolgozói létszám növelése nélkül! Minden adat és munkafolyamat percre pontosan, valós időben nyomon követhető lesz. A gondok, problémák azonnal kiderülnek, és az okok felderíthetővé és megelőzhetővé válnak. - Megoldásaink márkafüggetlenek, bármilyen gyártó készülékeivel tökéletesen működnek! - Szakértő csapatunk elkészített egy termelés irányító szoftvert, ami a cégen belüli összes folyamatot kézben tartja és átláthatóvá teszi. - De nem csak egy szoftvert adunk, hanem egy teljes szakértői felmérést és javaslatot a cég működésének optimalizálására. - Árkalkuláció Árajánlat kezelés Gyártásprogramozás Online gyártásmonitor Elektronikus munkatáska Automatikus utókalkuláció Alapanyag és késztermék raktár Szállítólevél és Számlázás Partnerek és dolgozók kezelése Reklamációkezelés Minőségbiztosítás Anyagok, gépek, szerszámok kezelése Beléptető rendszer Dokumentum kezelés Statisztikai kimutatások - A rendszer árazása a kliens számítógépek számától függ, amin használni szeretnék a rendszert.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban