Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Weboldal

(Romix Webműhely Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A modern vállalkozások programján keresztül jelentkező ügyfeleink esetén 10% kedvezményt tudunk biztosítani és akár kétnyelvű oldalt felár nélkül

Ára: 400 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 360 000 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

32,16 KB
2021-06-23

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

építőipar
Szabó András
kereskedelem, gépjárműjavítás
Rafaisz János
egyéb szolgáltatás
Kátai-Pál Edina

Az interneten való megfelelő megjelenés elengedhetetlen. Erre állítottunk össze egy kimaxolt csomagot, mely minden szegmensét erősíti a cég elérésében. Igény szerint kezdeti információs weboldaltól a legkomplexebb rendszerig bármint megvalósítunk.

A Romix Webműhely Kft az ügyfeleinek megelégedésére, az igényeinek legmegfelelőbb weboldalt hozza létre. Különböző fixen tartalmazó részek és választható összetevők is szerepelnek a lehetőségekben: - Az oldalak látványtervét az ügyfeleink elképzelési alapján képzett designer készíti. - Tárhely és domain lefoglalásban vagy költöztetésben is segítünk a szükséges e-mail fiókok létrehozásával, vagy költöztetésének leszervezésével. - Az elfogadott látványterv alapján az igényektől függően egyediben vagy keretrendszerben megvalósítjuk a weboldalt. A kezdetektől az utolsó simításokig. Az oldalak kötelező elemeit elkészítjük, vagy ajánlást teszünk rá: impresszum és adatkezelési tájékoztató. - Természetesen a lehető legjobb keresőoptimalizált (SEO) értéket állítunk elő a teljes oldal és minden tartalmának optimalizálásával. - Minden kijelzőméretre optimalizálunk. Reszponzivitás. - A világ legnagyobb keresősőrendeszébe több fronton beillesztjük az általunk készített weboldalakat. Google cégem, Analytics.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban