Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vállalati szabályzat audit (biztonsági, nem GDPR)

(Pethes Tamás Dávid Egyéni Vállalkozó)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 25 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 22 500 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

566,56 KB
2020-11-19

Termék kategorizáció

internet hozzáférési szolgáltatás, Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, online jogi szolgáltatás, online marketing, szoftver ergonómiai tanácsadás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Gyakran összekeverik a GDPR szabályzatót az információbiztonsági szabályzattal, azok elengedhetetlen, biztonság és hatékonyság növelő elemeivel. Segítünk Önöknek a meglevő folyamatokat auditálni és ezen keresztül, biztonságosabbá, hatékonyabbá tenni rendszereiket.

Folyamataikat biztonságosabbá és hatékonyabbá tesszük - több mint 10 éves IT-s tapasztalat, számos behatolási teszt és szabályzat átvizsgálása áll az Önök rendelkezésére. Nem csupán az ISO27001-re vagy a SANS dokumentumaira alapozunk, hanem egyedi és realisztikus Awalcon tanusítványrendeszerünk ad keretet szolgáltatásunknak. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján látjuk, hogy hol vannak azok a pontok egy informatikai rendszeren belül, ahol praktikus megoldások alkalmazásával biztonságosabbá és hatékonyabbá válhat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban