Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PreDeem mobilvásárlási platform

(PreDeem Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Brandelt alkalmazás bevezetés esetén, ha több üzletben is bevezetésre kerül a rendszer mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

Ára: 2 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A PreDeem mobilvásárlási platformja kereskedelmi termékek előrendelésének és mobiltelefonon történő vásárlásának lebonyolításában nyújt támogatást kis-, és középvállalkozások számára. Vírusjárvány időszakban használatával minimálisra csökkentve a személyes kontaktusok száma. Brandelt változatban is megvásárolható, a cég arculatára és nevére szabott egyedi mobilalkalmazást biztosítunk.

A PreDeem mobilvásárlási platform szolgáltatása informaitikai fejlesztés nélkül üzembehelyezhető. Hogyan használható a platform? - a vásárló ingyenesen letölti a mobilapplikációt - az applikációban megkeresheti a legközelebbi üzletet, éttermet - az applikáción belül leadja előrendelését - megadja az üzlethez érkezésének időpontját - akár az üzlen kívül pickup módon is átvehetők a megvásárolt termékek - az üzlet, bolt, étterem egy tableten/telefonon működő shop applikációban visszaigazolja a rendelést, majd értesítést küld, ha a megrendelt csomag elkészült - az applikációban a vásárló jelezheti érkezését és késését is - a vásárlás ellenértékét a helyszínen vagy akár bankkártyával előre kifizetheti. (A bevétel közvetlenül a vállalkozás Barion tárcájában kerül jóváírásra) - a PreDeem mobilalkalmazások letölthetők iPhone és Android típusú telefonokra egyaránt. Miért előnyös a platform használata? - informatikai fejlesztés és plusz költségek nélkül akár azonnal bevezethető - a vásárlóknak nem szükséges az üzletbe/boltba/étterembe sorban állni az előrendelt termékekért, ezzel is minimálisra csökkenthető a személyes kontaktus - amennyiben a vállalkozás bíztosítja akkor az üzleten kívül/előtt a közlekedési szabályok betartása mellett akár drive jellegű (pickup) termék átadást is biztosíthat, melyért kényelmi díjat számíthat fel

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban