Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Moldex3D - műanyag szimuláció

(S&T Consulting Hungary Rendszerintegrációs & Technológiaátadási Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

csomagajánlat

Az ár nagyban függ a vizsgált műanyag technológiától. Az ár alap rendszerre vonatkozik. Az egyes technológiák modulként érhetők el. Próba időszakra szoftvert biztosítunk, oktatás szükséges. Több licenc, vagy több technológia használata esetén csomag kedvezmény érhető el.

Ára: 12 250 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 11 637 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

tervezői célszoftver

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Moldex3D/eDesign a mérnökök kezébe adja a csúcstechnológiás 3D-s szimulációt. Betanulása gyors, használata még az alkalmi felhasználók számára is egyszerű. A szoftver hathatós segítséget nyújt a költségtakarékos műanyag alkatrészek és szerszámok kifejlesztéséhez. A CoreTech fejlesztői csapata 3D-s hálózási technikára alapuló koncepciója már megjelenésekor is előremutató technológiát jelentett.

Főbb funkciók Teljes keresztmetszetet felölelő, az elosztó csatornára is kiterjedő 3D-s, automatikus hálózás. Automatikus hibajavítás és háló finomítás. Bármilyen összetett alkatrész analízise. Mikro- és makro alkatrészek analízise. Elektronikai, optikai alkatrészek analízisére is. Hőre keményedő és hőre lágyuló anyagokhoz egyaránt. Szálas, töltött anyagok kezelése. Kétütemű -, többkomponensű fröccsöntés. Bármilyen anyagminőségű insert, és betét megadható. 3D-s analízis eredmények. Interfészek mechanikai analízis szoftverekhez. Kihasználja a korszerű többmagos processzorokat. Kiterjedt alapanyag és gép adatbázisok. Felhasználói előnyök: Az egyszerű, felhasználóbarát felhasználói felület a szoftver kezelésének gyors betanulását teszi lehetővé Minden típusú elosztócsatorna és hűtőcsatorna rendszer Megbízható, pontos eredmények Drámaian csökkenti a költségeket és az átfutási időt Funkciók, szolgáltatások: 3D elosztócsatorna analízis 3D-s kitöltés 3D-s hőeloszlás és zsugorodás 3D-s szálorientáció Gyakorlat orientált, felhasználóbarát kezelés „Varázsló” funkciók Közvetlen Creo interfész – eDesignSYNC for Creo Háttéradatbázisok Többmagos / többprocesszoros támogatás

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban