Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Visual Components - Gyár-, és Robot szimuláció

(S&T Consulting Hungary Rendszerintegrációs & Technológiaátadási Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Egyszerre több licenc vásárlása esetében egyedi kedvezmény vehető igénybe. Különböző funkcionalitású csomagok szerint az ár változhat. Bérlet, és Örök használatú licenc is elérhető.

Ára: 603 750 Ft (féléves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 573 562,50 Ft (féléves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

tervezői célszoftver

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Visual Components a világ legnagyobb gyártói által széles körben alkalmazott plant simulation megoldás. A szoftver több, mint 2000 3D-s gyártóeszköz és robot intelligens modelljét tartalmazza, amik segítségével pillanatok alatt építhetők fel komplex gyáregységek. A gyártási környezet működéséről részletes riportok készíthetők, a gyár működése, interaktív VR élménnyel is megjeleníthető.

Tervezze meg és szimulálja komplex gyártási és intralogisztikai folyamatait villámgyorsan Visual Components-szel, és optimalizálja az értékáramot! A Visual Components a világ legnagyobb gyártói által széles körben alkalmazott plant simulation megoldás. A szoftver több, mint 2000 3D-s gyártóeszköz és robot intelligens modelljét tartalmazza, amik segítségével pillanatok alatt építhetők fel komplex gyáregységek. Az elkészített gyártási környezet működéséről részletes riportok készíthetők, és a gyár működése látványos, interaktív VR élményekkel is megjeleníthető. A Visual Components szoftver az Ön megoldása, ha gyárakat, gyártósorokat, gyártócellákat tervez rendszerintegrátorként gyárat üzemeltet szeretné a gyártási költségeit minimalizálni értékáram optimalizálással robotok szimulációjához, programozásához AGV-k kezeléséhez keres megoldást egyedi gépgyártással foglalkozik, és szeretne villámgyorsan olyan ajánlatot adni, ami kiemeli az Ön cégét a többiek közül szeretné az intralogisztikai folyamatait optimalizálni

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • szállítás, raktározás
  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban