Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Rendszerüzemeltetési csomag I.

(Next Generation Solution Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Feleősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Amennyiben szolgáltatásunkat más általunk nyújtott szolgáltatással együtt veszi igénybe, abban az esetben egyedi árkedvezményben tudjuk részesíteni.

Ára: 40 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

76,72 KB
2020-06-19

Termék kategorizáció

Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Forgero Kft.
szállítás, raktározás
Krepcsik Trans Kft.
művészet, szórakoztatás, szabad idő
P. Management Kft.

Üzleti informatikai rendszerkörnyezet nélkülözhetetlen IT felügyelet nélkül. Az üzletfolytonosság alappillére, hogy a kiszolgáló környezetben működő eszközök és folyamatok működőképességének ellenőrzése összetett és összehangolt munkát igényel.

Üzleti informatikai rendszerkörnyezet nélkülözhetetlen IT felügyelet nélkül. Az üzletfolytonosság alappillére, hogy a kiszolgáló környezetben működő eszközök és folyamatok működőképességének ellenőrzése összetett és összehangolt munkát igényel. Éppen ezért az általunk ellenőrzött és felügyelt rendszereket érintően arra törekszünk, hogy minden feladatot magunk oldjunk meg. Egyrészt azért, hogy a felmerült problémákat képesek legyünk magunk megoldani, másrészt ismerve az üzleti igény teljességét, képesek vagyunk olyan javaslatokat tenni az ügyfeleink számára mely elősegíti üzleti folyamatát, folytonossá teszi azt, és egy esetleges váratlan hiba esetén, minél gyorsabban legyünk képesek reagálni és megoldani a felmerült problémát. Nem kell harmadik fél reakciójára várnunk, nem kell felesleges időt fordítanunk a probléma meghatározására. Nagyon sok esetben hamarabb észleljük a problémát, mint azt az ügyfél észre venné, így a hiba elhárítását rendkívül rövid reakcióidővel tudjuk megoldani.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban