Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Windows Server Standard 2019 64 bit

(VITAL-COMP Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Cégünk ügyfelei számára, más IT üzemeltető cégekkel szemben 7/24-es szolgáltatást nyújt, akár hétvégén akár éjszaka, akár ünnepnapokon.

Ára: 342 900 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Táv- és csoportmunka támogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Windows Server 2019 a Microsoft Windows NT szerveroldali tagja, a Windows Server 2016 utódja. A 2018. március 20-án bejelentett szoftver október másodikán jelent meg.

A Windows Server az az operációs rendszer, amely áthidalja a helyszíni környezeteket az Azure-szolgáltatásokkal, lehetővé téve a hibrid forgatókönyveket, amelyek maximalizálják a meglévő beruházásokat. Növelje a biztonságot és csökkentse az üzleti kockázatokat az operációs rendszerbe épített többrétegű védelem segítségével. Fejlessze adatközponti infrastruktúráját a nagyobb hatékonyság és méretezés érdekében a Hyper konvergens infrastruktúrával. Lehetővé teszi a fejlesztők és informatikai szakemberek számára, hogy natív felhőalkalmazásokat hozzanak létre, és konténerek és mikroszolgáltatások segítségével modernizálják hagyományos alkalmazásaikat. A Microsoft Server 2019 Standard az árképzés szempontjából a három közül a középső szintű verzió. Ez azonban nagyon hasonlít a Windows Server legátfogóbb verziójához, a Datacenterhez. Ez az innovatív szoftver könnyedén kezeli a felhőalapú feladatokat, így ideális a vállalkozások számára. A szabványos verzió tökéletes fizikai vagy virtualizált környezetekhez. Ez azt jelenti, hogy a közép- és nagyvállalkozások, amelyeknek többszörös hozzáférést kell biztosítaniuk a szerverhez. A felhasználók olyan nagyszerű funkciókhoz férhetnek hozzá, mint a szervervirtualizáció, webalkalmazás-platformok, virtuális asztali számítógépek, szerverkezelés és még sok más. A Windows Server Standard Edition átfogó kiszolgálóplatformot kínál, amely könnyen telepíthető, felügyelhető és használható. Lehetővé teszi a vállalkozások számára a teljes birtoklási költség (TCO) csökkentését. Részben a Microsoft számos harmadik féltől származó hardver- és szoftverpartnerének köszönhetően a Windows Server segít a felhasználóknak a szerverbefektetések legnagyobb megtérülésében. A kis szervezetek és részlegek számára készült Windows Server Standard Edition intelligens fájl- és nyomtatómegosztást, biztonságos internetkapcsolatot, központi asztali alkalmazástelepítést és webes megoldásokat kínál, amelyek összekötik az alkalmazottakat, partnereket és ügyfeleket. A Windows Server Standard Edition magas szintű megbízhatóságot, méretezhetőséget és biztonságot nyújt.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban