Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Készségfejlesztő elearning tananyagok

(SKOLL Learning Technologies Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programján keresztül jelentkező megrendelőink az árkedvezményen kívül az alábbi kedvezményeket vehetik igénybe:
- díjmentes konzultáció és koncepcióalkotás a szervezet belső online képzéseinek megtervezéséhez
- 15% árengedmény az első tananyagfejlesztés díjából

Ára: 700 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 420 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

3,3 MB
2020-05-26

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Készségfejlesztő elearning tananyagainkkal KKV-k számára kínálunk megoldást, hogy költséghatékonyan, online módon képezhessék munkavállalóikat a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen témákban, mint például kapcsolattartás az ügyfelekkel, időgazdálkodás, projektmenedzsment vagy csapatmunka. Digitális tananyagaink játékos formában tartalmazzák a legfontosabb ismereteket!

Készségfejlesztő elearning tananyagaink a SKOLL Learning Technologies több mint 10 éves digitális oktatóanyag fejlesztési tapasztalatán alapulnak. Célunk, hogy ügyfeleink élvezetes, innovatív elearning anyagokból tanulhassanak költséghatékony módon. Ennek érdekében fejlesztjük kulcsrakész dobozos e-tananyagainkat a legnépszerűbb és legtöbbet keresett témakörökben. A tananyagok célja, hogy összesen 2-3 órás tanulási idővel számolva, általánosan, minden kolléga számára átadják az adott terület alapjait, közös nyelvet alakítsanak ki. Továbbá kiinduló alapot nyújtsanak a kollégák mélyebb, egyéni feladatok és szerepek elsajátítását célzó képzéséhez. Tananyagainkban egy fiktív vállalat, a Rezidence Rendezvényszervező Kft. dolgozói segítségével sajátíthatják el a kollégák az adott készséghez kapcsolódó alapfogalmakat, alapismereteket. A tananyagok során különböző szituációs feladatokat mutatunk be, amelyek megoldása a kollégák segítségére válik, hogy a tanultakat könnyebben beépítsék a mindennapi munkájukba. A tananyagok változatos tanulási lehetőségeket kínálnak: interaktív és játékos feladatok, önellenőrző tesztek, videók, kérdőívek. Témakörök: - konfliktuskezelés - tárgyalás és érveléstechnika - kapcsolattartás munkatársakkal és ügyfelekkel - kommunikáció - vezetés és szervezés - projektmenedzsment - prezentációs technikák - csapatmunka - időgazdálkodás

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban