Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Pickback ERP

(Pickback System Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ára: 4 999 990 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

231,88 KB
2020-04-08

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment , Térinformatika (GIS) , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A Pickback ERP egy komplex vállalatirányítási rendszer, amely webes alapú modulokból tevődik össze, bárhol bármikor megfelelő jogosultsági körrel és felhasználó jelszóval elérhető, és ki be kapcsolható funkciók. Ugyanakkor a kis és középvállalkozások napi folyamataiban is elengedhetetlen egy ilyen egyedi testreszabott integrált rendszer.

Személyre szabott egyedi rendszerek felmérése, bevezetése, oktatása. A Pickback ERP rendszer egyedi személyre szabott vállalatirányítási rendszer. A főként webes alapú Pickback ERP rendszer moduljai ki-be kapcsolhatók tetszés szerint, jogosultság függően. Az nem kérdés, hogy egy vállalkozás, már a kezdetekkor sem tud sikereket elérni rendes informatikai rendszer, illetve információk nélkül. A Pickback rendszer csapata felismerte, hogy nem csak a nagyvállalatoknak van szükségük Vállalatirányítási rendszerre, hanem a kisebb, kis- és középvállalkozásoknak is nagy versenyelőnyt jelenthet egy ilyen rendszer. Számunkra az a fontos, hogy egy egyszerűen kezelhető, bevezethető rendszert tudjunk átadni a felhasználóknak. Ne csak az információ felvitel kötelezőséget, nyűgöt kelljen letudni, hanem élmény legyen a használata. A formok betöltésénék a várakozása, a sok hibaüzenet az űrhajó vezérlő felületek megértése, ezeket mind kihagytuk a rendszerből, és csak a pontos és fontos dolgokra koncentráltunk és alkottuk meg a Pickback ERP- rendszert. A Pickback ERP verhetetlen ár/érték arányban, így az árat csak a megvásárolt funkciók és az azokat használó felhasználók száma befolyásolhatja. A Pickback rendszerben van beépített elektronikus iratkezelése, crm, kontrolling a lekérdezésekhez, gyártás modul…minden ami egy vállalkozásnak elengedhetetlen a napi folyamataik elvégzéséhez. A rendszer hibrid alapú, vannak on-premise és felhő modulok egyaránt. Az, hogy melyik modult melyik verzióban szeretnénk használni, az csak a felhasználókon múlik. A mai világban egy vállalkozás nem teheti meg, hogy nincs egy hasonlóan jól testreszabott üzletviteli rendszere, amiben a modulokat építőkocka jelleggel ki és bekapcsolhatja. Ezeken a modulokon belül pedig felhasználócsoporti szinten állíthatja a jogosultságokat kedve szerint. Természetesen ha a modulok funkcionalitása nem teljesen, vagy részben felelnek meg a napi folyamatoknak, azt felmérjük és testreszabjuk az ügyfél számára.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban