Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Microsoft Dynamics 365 Business Central

(Consulo Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A programban résztvevő ügyfeleinknek 3 nap díjmentes konzulensi napot és szakmai tanácsadást biztosítunk a bevezetést követő időszakban. Minden megrendelőnknek egyedi csomagajánlatot biztosítunk a termék sokszínűsége, a termékhez elérhető modulok részletes funkcionalitása miatt.

Ára: 17 500 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 16 625 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

243,67 KB
2020-03-20

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Nagyerdei Stadion
vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
Bihari Hulladékgazdálkodási Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Agro-Largo Kft.

A Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábban Microsoft Dynamics NAV, Navision) integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál. Egy olyan komplex megoldás, amely átfogóan optimalizálja a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolatkezelés, a helyszíni szervizelés területén.

▪ A vállalat adatai egy helyen tárolódnak, és a munkatársak bármikor elérhetik azokat. ▪ A folyamatok egységesítése áttekinthetővé teszi a vállalat működését. ▪ Pontos, naprakész, valós idejű információk állnak a menedzserek és a dolgozók rendelkezésére. ▪ Az integráltság révén az adatokat csak egyszer kell rögzíteni a rendszerben. ▪ A folyamatok automatizálása segíti a hatékonyabb kapacitáskihasználást. ▪ Univerzális alkalmazás minden eszközön: tableten, okostelefonon, notebookon, asztali gépen, böngészőben. ▪ A Business Central bárhol elérhető, ahol szüksége van rá: felhőben vagy helyben telepítve – mindenhol ugyanazt a felhasználói élményt kapja. Pénzügy Kapcsolja össze a számviteli, az értékesítési, a beszerzési, a készlettel és az ügyfelekkel kapcsolatos adatokat, hogy teljes képet kapjon vállalkozásáról. Jelenítse meg valós idejű pénzügyi teljesítményét a beépített Power-BI vezérlőpultokon. Pontosítsa pénzügyi előrejelzéseit az adatok több dimenzióban történő elemzésével. A zökkenőmentes Excel integrációval könnyedén testreszabhatja jelentéseit. Ellátási lánc Optimalizálja a készletszinteket a beépített mesterséges intelligencia segítségével, a készletmennyiség, az átfutási idő és az újrarendelési idő automatikus kalkulálásával. A jóváhagyási munkafolyamatok használatával megakadályozhatja a szükségtelen beszerzéseket. Projektkezelés A kapacitás és értékesítés megtervezésével hatékonyan kezelheti erőforrásait. A munkaidő-kimutatások, munkaköltségek és riportok sokoldalú funkcionalitásával kézben tarthatja projektjei költségvetését a legnagyobb nyereség elérése érdekében. Értékesítés A bevételi potenciál alapján priorizálhatja leadjeit, nyomon követheti az ügyfélinterakciókat és növelheti az értékesítési hatékonyságát. Ajánlatait akár közvetlenül Outlook programból is menedzselheti, így a lehető leggyorsabban tudja kiküldött ajánlatait árbevétellé fordítani. Gyártás Az eladási és várható készletfelhasználási előrejelzések használatával automatikusan hozhat létre gyártási terveket és beszerzési rendeléseket. A gyártási kapacitás és erőforrások kalkulálásával és optimalizálásával hatékonyabbá teheti gyártási ütemtervét és jobban megfelelhet az ügyféligényeknek. Kövessen nyomon minden cikkmozgást és tranzakciót a raktár elrendezése és kapacitása alapján elrendezett tárolók segítségével, így maximalizálhatja raktárkihasználtságát.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban