Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SeConical

(KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő zártkörű Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Egyedi igényfelmérés alapján tudunk kedvezményeket biztosítani.
Az opcionális szolgáltatásaink megrendelése esetén további kedvezményekre van lehetőség.
Opcionális szolgáltatások:
- További logforrás típus bekötése
- Felhasználói támogatás
- Karbantartás, üzemeltetés
- Felhasználói oktatás
- Rendszerfelügyeleti oktatás

Ára: 10 080 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 9 576 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

229,66 KB
2021-05-05

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
Országos Vízügyi Főigazgatóság
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
EcoSolifer Heterojunction Kft.
közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás
Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

A SeConical logelemző appliance, naplóbejegyzések gyűjtését és feldolgozását végző szoftverrendszer, mely a naplóbejegyzések feldolgozása után hetente, automatikus elemzést követően, riportot készít az elmúlt hét biztonsági eseményeiről. A szervezet naplózási rendszere a SeConicallal átláthatóvá, könnyen kezelhetővé válik, mert felépítése a felhasználók igényei alapján lett fejlesztve.

A Seconical általános leírása A SeConical logelemző appliance, naplóbejegyzések gyűjtését és feldolgozását végző szoftverrendszer, mely a naplóbejegyzések feldolgozása után hetente, automatikus elemzést követően, riportot készít az elmúlt hét biztonsági eseményeiről. A riportok átvizsgálása során fény derülhet az informatikai rendszerben történt incidensekre, valamint olyan folyamatokra, melyek jelenleg még nem okoznak, de a jövőben problémát okozhatnak. Incidens esetén a szakértők további manuális logelemzést is végezhetnek az appliance-ben, az okok és problémák mélyebb felderítése céljából. A heti jelentéseken kívül, a vezetők számára havonta készül egy átfogó riport az elmúlt hónap eseményeiről. Ez kumulálva és trendelemzésre alkalmas módon szemlélteti a szervezet informatikai infrastruktúrájában végbemenő biztonsági folyamatok változásait. A szervezet naplózási rendszere a SeConicallal átláthatóvá, könnyen kezelhetővé válik, mert felépítése a felhasználók igényei alapján lett fejlesztve. A SeConical felépítése A SeConical appliance egy webes workflow vezérelt alkalmazásrendszer, amely main és external szerverekből áll. A main szerveren található a Felügyeleti modul, mely az automatikus vezérlésen felül a felhasználók kényelmes kiszolgálásáért felel. Az external szerver, a rendszer lelke, melyen a Logelemző alkalmazás fut. A Felügyeleti modul lehetővé teszi, hogy valós időben lehessen nyomon követni az appliance üzemállapotát. Segítségével módosíthatók a beállítások, illetve elérhetők a különböző logelemzési riportok, valamint ez a modul felelős a két szerver összehangolt működéséért. A Logelemző modul a naplóbejegyzések gyűjtését és feldolgozását végző szoftverrendszer – előbbit Flume, utóbbit LogDrill nevű alegység végzi –, mely a naplóbejegyzések feldolgozása után hetente, automatikusan egy elemzési riportot készít az elmúlt hét eseményeiről. A riportok rugalmasan alakíthatók az ügyfél igényeinek megfelelően és a riportok alapján további személyes átvizsgálása során fény derülhet az informatikai rendszerben történt incidensek mélyebb okaira, melyek részletes kivizsgálása és korrigálása gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Az appliance nagy előnye, hogy nem igényel üzemeltetési személyzetet és logelemző szakértőket. A bevezetés után automatikusan működik, készíti a heti és havi jelentéseket, melyek értelmezéséhez nincs szükség speciális szaktudásra. Biztonsági incidens gyanúja esetén, eseti jelleggel szükséges csak logelemző vagy forensic szakértőhöz fordulni, aki egy külön (opcionálisan) illeszthető Forensic modul segítségével az összegyűjtött logokban manuális logelemzéssel az okok és problémák felderítése céljából mélyre tud hatolni.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban