Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

GDSERP BEST PRO Ügyviteli rendszer

(GDS Technology Innovation System Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

Ára: 35 015 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

194 KB
2020-01-11

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház) , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A GDS TECH Innovation System teljes körű üzleti Internet megoldásokat nyújt Ügyfelei részére. Tevékenységi körünk felöleli mindazt, ami az online megjelenéstől termékek promóciójáig szükséges.

GDSERP BEST PRO Ügyviteli rendszer általános jellemzői: 1. Fenntartja a vállalkozás működési biztonságát azáltal, hogy a használt modulokkal kapcsolatos problémák megoldásra, valamint a használat közben napvilágra kerülő hibák javításra kerülnek. Támogatja a verziókezelést, biztosítja a hazai törvényi megfelelőséget. 2. Támogatja a munkavégzést, a munkahatékonyságot, elkerüli a duplikált adattárolást. A rendszer integrált a cégnél már megtalálható vagy az egy időben bevezetésre kerülő többi vállalatirányítási modullal, ill. egyéb rendszerekkel. 3. Biztosítja a változások, változtatások nyomon követhetőségét, az adatbiztonság fokozását. Naplózza a benne lezajló eseményeket, adatváltoztatásokat az alapvető üzleti folyamatokra vonatkozóan. 4. Biztosítja a rendszer használatához szükséges tudást. 5. Jogosultságkezelést alkalmaz a felhasználók azonosításával és a különböző funkciók elérhetőségének jogosultsághoz rendelésével. 6. Alkalmas biztonsági mentés végrehajtására az adatok biztonsága érdekében. 7. Biztosítja a rendszerhez való távoli hozzáférést a szükséges funkcionalitások tekintetében. 8. Kezeli az on-line visszajelzéseket.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban