Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Direktor gyártásirányítási rendszer LIGHT

(TR-SOFT2000 Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Az ügyfeleinknek felajánlott kedvezményeken felül adott extra engedmény mellett 1 hónap ingyenes üzemeltetést adunk a bevezetést követően.

Ára: 4 900 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 655 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

54,89 KB
2019-12-06

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

feldolgozóipar
Intertechnika Kft.

A Direktor gyártásirányítási rendszerünkben megtalálhatók mindazok a modulok, amelyek egy gyártással foglalkozó cég működtetéséhez szükségesek. A folyamatokat kezeli az ajánlatkészítéstől a gyártó gépek kihasználtságának megtervezésén és raktározáson át egészen a számlázásig.

Ha Ön kis sorozatszámú alkatrész gyártással, lézervágással foglalkozik és SOHA nincs gondja azzal, hogy… Több száz egyedi alkatrészt kell követnie a gyártásban… Stresszel, mert rövidek az átfutási idők… Az ajánlat adás és a gyártás előkészítés időrabló, hosszadalmas… Egy kis félreértés is hatalmas hibákat okozhat a gyártásban… Gyakran csúszik vagy hibás a szállítás a vevőknek… Keresgélni kell a munkadarabokat… Fogalma sincs melyik megrendelés nyereséges… Nem tudja melyik munkatársa mit csinál? Ki eredményes és kitől kellene megválnia… Méregdrága gépei a legjobb kihasználtsággal működjenek… Akkor NE OLVASSON TOVÁBB! Most rögtön bátran ugorjon egy izgalmasabb lapra! Most egy percre képzelje el, milyen lenne az élete ha… Az ajánlatadás és a gyártás előkészítés töredék idő alatt elkészül… A vevők által küldött rajzok, adatok percek alatt betölthetők a rendszerbe… Nem kell aggódni a szállítási határidők miatt. Betarthatók lesznek a határidők, mert az értékesítői a szabad kapacitások alapján vállalják el a munkákat… Az átlátható működés és megfelelő tervezés hatására ugyanannyi géppel és emberrel több terméket tud gyártani… Mindenki könnyen hozzájut a számára lényeges információkhoz, elkerülhetők a technológiai hibák… A könnyen áttekinthető utókalkuláció segítségével kiszűrhetők a rendszeresen veszteséges projektek… A vevők az igényeik szerinti dokumentációt kapják meg, és ez nem kerül plusz munkába… Mindig megfelelő mennyiségű alapanyag lesz a raktárban. Kevesebb készlettel is biztosítható a folyamatos munka… Minden munkatársáról pontosan tudja, hogy éppen mit csinál, mennyit és min dolgozott egy időszakban… Minden munkadarabról tudja, hogy éppen hol van. Megszűnik a keresgélés és a hiányos szállítás… Nyugodtan alszik az auditok előtt, a legkukacosabb nagyvállalati partnerétől is a legjobb minősítést kapja a cége… Nos, hogy hangzik? És ehhez nem kell csoda, csak egy jó szoftver!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban