Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

abas Business Suite Hybrid ERP

(InterJNet Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Az abas ERP bevezetéséhez licensz lehívás szükséges. Minden megvásárolt licensz listaárából 5% kedvezményt biztosítunk.

Ára: 5 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 225 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

4,31 MB
2019-11-11

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

5

feldolgozóipar
Phoenix-Mecano Kft.
feldolgozóipar
Ganz-Holding Zrt.
feldolgozóipar
ACSG Kft.
feldolgozóipar
CabTec Kft.
feldolgozóipar
DGA Kft.

Az abas Business Suite összetett vállalatirányítási rendszere minden termelővállalat igényét képes kielégíteni, mindegy, hogy egyedi gyártásról, kissorozat- vagy sorozatgyártásról van szó.

Az abas integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) alapcsomagjában található mobil alkalmazások bármikor lehetővé teszik a platformtól és végeszköztől független hozzáférést a vállalati adatokhoz. Az abas integrált grafikus projekttervezőjével az ügyviteli folyamatokat minden egyes projektszakaszban, valamennyi részlegre vonatkozóan áttekinthetővé teheti, így komplex projekteket is egyszerűen és áttekinthetően tervezhet és irányíthat. A vállalatirányítási rendszer finomtervezési modulja széles körű megjelenítési és elemzési lehetőségeket kínál. A tervezéshez és elemzéshez különféle adatnézetek állnak rendelkezésre. A tervezéshez szükséges legfontosabb adatokat és információkat (mint például a vevői és a szállítói megrendeléseket, a gyártási javaslatokat, az üzemi megbízásokat vagy a külső gyártásokat) a rendszer grafikusan készíti elő és jeleníti meg. Az abas integrált elektronikus adatcsere (EDI) moduljával zárt rendszerben strukturált üzleti dokumentumokat (VDA/ODETTE/EDIFACT/ANSI) küldhet és fogadhat partnerei között, teljesen automatikusan. Egyetlen felületen ellenőrizheti és irányíthatja áru- és adatáramlását, illetve teljes fizetési forgalmát. Így ügyviteli eljárásai hatékonyabbak lesznek, költségei pedig csökkennek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban