Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Kaspersky ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

(SkyLine-Computer Informatikai és Fejlesztési Kft.)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Díjmentesen segítünk a rendszer konfigurálásában, hogy teljes funkcionalitásában próbára tegye a Kaspersky képességeit!

Nem csupán segítünk a bevezetésben, de a Modern Vállalkozások Programja pályázatban résztvevő ügyfeleink számára rendszergazdai oktatásunkat a standard 12 000 Ft /óra helyett 8 000 Ft /óra árakon tudjuk biztosítani!

Ára: 8 960 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 512 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

IT biztonsági tanácsadás, egyéb, adatarchiválás, titkosítás, vírusvédelem, biztonságtechnikai célszoftver, egyéb, Számítógép, Mobileszköz, Szerver, Egyéb

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Ötvözi a rosszindulatú programok elleni védelmet, a titkosítást, a végpontfelügyeletet és a mobilbiztonságot, emellett hatékonyan növeli a rendszerfelügyeletet.

Az informatika fejlődésének eredményeképpen megjelent egy új bűnözési forma, a számítógépes bűnözés. A számítógépes bűncselekmények körében az elkövetők adatbázisokat törnek fel, bankszámlákról pénzt emelnek le, titkos adatokhoz jutnak hozzá, illetve számítógépes programokat másolnak vagy használnak fel illegálisan. Ezek a bűnözők, folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amelyek révén anyagi haszonra tehetnek szert, de sokszor a presztízs, vagy a rombolás is motiváló erő számukra. A helyi és az internetes hálózatokon keresztül az ügyesebb felhasználók a legkülönbözőbb adatbázisokba léphetnek be és juthatnak információhoz úgy, ahogy pár évvel korábban csak a hadseregeknek vagy a titkosszolgálatoknak adatott meg. Magyarországon a számítógépes kémkedés az elsődleges cél, de az utóbbi időben elterjedt a számítógépes szabotázs jelensége, amely azt jelenti, hogy az elkövető adatokat, programokat visz be a rendszerünkbe, amely vagy adatokat töröl, vagy megváltoztatja azokat. Céges és magánadatainkat számtalan ok miatt támadhatják és az eszközök egyre kifejlettebbek. A vállalatok sokszor észre sem veszik, hogy egy harmadik fél minden céges adatot lát, minden információhoz hozzájut. Az ipari kémkedés mellett sok bosszúságot okoznak a különböző, már ismert vírusprogramok vagy kémprogramok. Ezeket nehéz a rendszerből eltávolítani, ráadásul általában mire az eltávolításukra sor kerül, addigra már kárt okoztak. Ilyenek például: • Spywarek, magyarul kémprogramok. • Rootkit, számítógép távoli vezérélése. • Payload, fájlok törlése, BIOS felülírása. • Malware, kártevő szoftver. • Adware, kéretlen reklám. • Trójai, megkönnyíti az illetéktelen hozzáférést. • E-mail vírusok, tömeges levélküldés. • Wormok, azaz férgek. A Kaspersky Lab nyújtja a leghatékonyabb védelmet az ismert, ismeretlen és a fejlett kártevők fenyegetései ellen az összes vezető szolgáltató közül; ez független felmérések eredménye. Csak a 2014-es évben, a Kaspersky lab termékek az első helyen szerepeltek 51 különböző független tesztben és felmérésben az összesen 93-ból. Egyetlen versenytárs terméke vagy megoldása sem éri el ennek az eredménynek a közelét sem. Cége csak annyira stabil, amennyire biztonságos a zIT infrastruktúrája. Ezért ajánljuk meglévő és leendő ügyfeleinknek is a világ vezető védelmi megoldását.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban