Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Luxor integrált ügyviteli rendszer

(MICROCOMP Számítástechnikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Ingyenesen vállaljuk az alapfunkciókon felüli egyedi igények felmérést és a megvalósításhoz szükséges rendszerterv összeállítását.

Ára: 350 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 332 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Moduláris felépítésű, integrált ügyviteli programcsomagunk a Luxor. Az elemenként is megvásárolható rendszer az alábbi területeken segíti az ügyviteli folyamatokat: beszerzések, megrendelések, készletek kezelése, gyártás, számlázás, könyvelés, szállítói/vevői kintlévőségek nyomon követése, útelszámolás, tárgyi eszközök nyilvántartása.

Készletnyilvántartási és számlázási modul: Raktárkészlettel rendelkező vállalkozásoknál elengedhetetlen, hogy naprakész információ álljon rendelkezésre a készletekről mennyiségben és értékben. Ehhez szükséges a készletmozgások bizonylatolása, a szállítólevelek, számlák elkészítése, a kimenő és beérkező megrendelések nyilvántartása. A komplex rendszer segítségével csökkenhet az adminisztrációra fordított munkaidő és egyúttal a felügyeleti hatóságok felé is mindig gyors és a jogszabályoknak mindenben megfelelő nyilvántartást és adatszolgáltatást tudunk biztosítani. Alap funkciók: - Forintos számlák készítése - Forintos bejövő számlák, szállítólevelek rögzítése - Készletkezelés több raktárban - Szállítólevélből számla készítés - Gyűjtőszámla készítés (több szállítólevélről egy számla) - Bejövő fordított ÁFA kezelése - Készletet érintő tablók; Pénzügyi kimutatások a belföldi számlákról - Partnerek, vevők, termékek, szolgáltatások, beszerzések, eladások nyilvántartása - Adott bizonylat vagy egy túrán lévő bizonylatok EKÁER adatainak kigyűjtése listára Kettős könyvviteli modul alap funkciók: - Gyorskönyvelés: Bejövő, Kimenő, Pénztári és vegyes tételek gyorsított rögzítése. - Devizás könyvelés: Devizás tételek könyvelése, deviza folyószáma vezetés, devizás listák, folyószámla egyeztető stb. - 65-ös ÁFA bevallás elkészítése és átadása az ÁNYK programnak. - A60-as bevallás kitöltése és automatikus exportálás az ÁNYK programba. - PTGSZLAH havi adatszolgáltatás összeállítása és exportálása ÁNYK programba. - Pénztárbizonylat készítés - KATA jelentés - 40 EUR költségátalány kezelése - Mérleg összeállítása (A tipusú) - Eredménykimutatás összeállítása (Összköltséges, A tipusú) - Iratiktatókönyv: Kimenő, beérkező iratok iktatása, listázási lehetőség. Tárgyi eszköz nyilvántartó modul: A számos értékcsökkenési leírási módszer közül szoftverünk a gyakorlatban leginkább alkalmazott bruttó bekerülési értéken alapuló lineáris és az abszolút összegű leírási módokat támogatja. A Számviteli törvény szerinti értékcsökkenési leírás mellet természetesen lehetőség van a társasági adóról szóló törvény szerinti értékcsökkenési leírás kiszámítására és nyilvántartására is, továbbá a program kezeli a fejlesztési tartalék felhasználásával nyilvántartásba vett eszközök értékcsökkenésének speciális elszámolását is. A szokásos terv szerinti értékcsökkenési leírás számítására és könyvelésére havi, negyedéves, valamint éves gyakorisággal van lehetőség, de évközi zárás esetén bármilyen fordulónapra kiszámítja a program az értékcsökkenés összegét.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
  • feldolgozóipar
  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban