Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Empire 3.0 vendgéglátóipari szoftvercsomag

(BYTE RIDER Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Az Empire 3.0 rendszer használatának induló oktatását illetve a használat során szükséges telefonos és internetes terméktámogatás ingyenesen biztosítjuk.

Ára: 13 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

4,81 MB
2020-09-11

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az Empire 3.0 vállalkozásirányítási rendszer a legkülönfélébb vendéglátóipari egységek számára fejlesztett elszámoltató és készletnyilvántartó szoftvercsomag.

Az Empire 3.0 vállalkozásirányítási rendszer moduláris felépítése ideálisan alkalmazkodik a legkisebb és a legnagyobb vállalkozások igényeihez is. EmpireBlokk 3.0 az értékesítő alapcsomagunk, amely tartalmazza az értékesítéshez szükséges minden alapfunkciót, így kiválóan alkalmas családi, illetve kis munkaerő létszámmal működő vállalkozások számára. Ezen csomag a munkafolyamatok átláthatóságának biztosításán túl, egy komplex törzsvendég kezelő kártyarendszert is tartalmaz aminek segítségével, a manapság divatos pontgyűjtési akciókon keresztül a legkülönfélébb egyedi kedvezményredszerek is bevezethetők. A nagyobb, illetve több munkaerőt foglalkoztató vállalkozások munkáját további, az alap rendszerrel szorosan együttműködő, egy-egy munkafolyamatot speciálisan támogató modulokkal lehet még hatékonyabbá tenni, így komplex, mégis könnyen kezelhető integrált rendszerek építhetők ki. Ilyen opcionális modul például a mobil értékesítést végző EmpireSmart 3.0 Android operációs rendszeren is futtatható megoldásunk, illetve az Empire Készlet 3.0 modul, amely a komplett és kényelmes készeltgazdálkodás informatikai kezelését valósítja meg. Az egyesek vállalkozások számára szükséges pontos kiépítés konfigurációját egy részletes igényfelmérés után tudjuk megadni. Az itt feltüntetett termék az Empire 3.0 alapcsomagja, a forgalom szerinti komplett elszámoltatást valósítja meg.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás

Kérdések a termékkel kacsolatban