Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

RSC DREAM KIS ÉS NAGYÉRTÉKŰ ESZKÖZNYILVÁNTARTÁSI RENDSZER

(Integra Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

A kedvezményes havi bérleti díj 39.000,-Ft+Áfa. 3 éves szerződés esetén. Az ár tartalmazza a jogszabálykövetést és a Magic futtatót. Az oktatás, a konzultáció, a paraméterezés az Integra Zrt. telephelyén térítésmentes, az on-line ügyfélszolgálati rendszerrel. Az ár nem tartalmazza: a migráció, egyedi fejlesztést, a Felhasználónál végzett szolgáltatásokat. A szolgáltatások óradíja: 15.900,-Ft+Áfa.

Ára: 39 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

rendszerintegrációs tanácsadás, Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az Integra Zrt iFlow internetes support rendszere az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási kritériumai szerint működik. A felhasználók részére térítés mentesen rendelkezésre bocsátott rendszerbe 24 órán keresztül fogadjuk a kéréseket, szigorú naplózás mellett. A kérések állapotában történő változások folyamatosan nyomon követhetőek, a megoldásról automatikus értesítő e-mail kerül kiküldésre.

KIS ÉS NAGYÉRTÉKŰ ESZKÖZ NYILVÁNTARTÁS - RESOURCE-DREAM A RESOURCE-DREAM az ERP DREAM programrendszer szerves részét képezi, de önállóan is alkalmazható modul. Alkalmas kis- és a nagyértékű eszközök analitikus nyilvántartására, az értékcsökkenés elszámolására és tervezésére, az eszközökkel kapcsolatos mozgások, a tervezett és folyamatban lévő beruházások és az eszközök adatainak kezelésére, valamint a leltározási munka támogatására. Rögzítés során automatikusan ellátja gépi azonosítóval az eszközöket, a felhasználó által paraméterezhetően, ezen kívül még három egyedi azonosító is rögzíthető. Igény szerint lehetőség van három eltérő kulcs szerinti értékcsökkenés egyidejű elszámolására, számviteli, adó elszámolási illetve a külföldi előírások szerinti beszámoló elkészítéséhez. Az értékcsökkenés futtatási periódusa megválasztható. Lehetőséget ad a költségelszámolás különböző vetítési alapjai szerint kalkulált költségmegosztásra. Számos előre feltöltött, illetve a felhasználó által tölthető szótárral támogatja a munkát. Bizonyos szempontok alapján definiálhatjuk az eszközök csoportjait. Új eszközkarton létrehozása mindössze eszközcsoport választással történik. A beállítások kialakítása megkönnyíti a különböző riportok készítését. A Jellemzők nyilván tarása változtatható. Lehetőség van szótárból kiválasztható típusok megadására is. A felhasználó eldöntheti, hogy milyen megfigyelési szempontokat kíván használni a kontírtételeknél, vagy milyen értékcsökkenési elszámolási módot és leírási kulcsokat alkalmaz. A program különböző – lineáris, azonnali és teljesítményarányos – leírási módokat támogat. Az egyes gazdasági események rögzítése ún. mozgásonként történik, amelyek a kontírozásnál is megjelennek. Az eszközök fizikai helye kronologikusan kerül rögzítésre, így követhető az egyes tárolási helyek közti mozgás. Lehetőség van az adott eszközért felelős dolgozó vagy külső személy rögzítésére és lekérdezésére, az üzembe helyezett tartozékok nyilvántartására, saját azonosítóval és egyedi jellemzőkkel. Adott a lehetőség az alapértelmezett darabszámon túl tetszőleges mennyiségi egységben (pl. méter, hektár) történő nyilvántartásra és lekérdezésére. Lehetőség van a beruházások nyilvántartására és a folyamatban lévő beruházásokból történő aktiválásra. Automatikusan kezeli a számviteli értelemben vett áthelyezést. Támogatja a program a részleges selejtezés műveleteket, ami pl. csőhálózatok nyilvántartásához elengedhetetlen. A kötelező beszámolók mellékleteinek elkészítéséhez számos lekérdezési lehetőség nyújt segítséget. A közmű vagyon kezelés megoldható. Lehetőség van előkalkuláció készítésére az időszakos (pl. éves) amortizáció meghatározásához. Ezen kívül sok egyedi információszolgáltatás lehetősége adott az adatbázisra építve. A leltár-modul támogatást nyújt az előkészítéstől, a kiértékeléséig a teljes folyamatra. Az eszközök vonalkódos azonosítási rendszerének alkalmazása az eszközök azonosítását, és a leltározási munka megkönnyítését teszi lehetővé

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban