Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Táv- és Csoportmunka Rendszer Bevezetése

(Soulware Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 20 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 18 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, szoftver ergonómiai tanácsadás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás

Magányos hősök már csak a filmvásznon léteznek. Legtöbbször a csoportmunka biztosít igazi hatékonyságot. A közös levelezési rendszer az átláthatóságot, a megosztott naptárak a hatékony időbeosztást, a mobil integráció a kevésbé helyhezkötött munkavégzést segítik.

A csoportmunka képességeket az elektronikus levelezésre épülő Horde Groupware alkalmazás valósítja meg. A szoftver lehetővé teszi személyhez kötődő adatbázisok kezelését, létrehozását és ezek közös használatát. A felhasználó által szabadon definiálható adatbázisok: Címjegyzékek, Naptárak, Teendő listák, Jegyzetek. Bármely adatbázis meghatározható központilag, valamint a felhasználók saját hatáskörben is létrehozhatnak és megoszthatnak közösen használt erőforrásokat, globális címjegyzékeket. A naptárak közös használatához kötődő szolgáltatások nagymértékben támaszkodnak a levelezési képességre. A rendszer kezeli az e-mailben küldött naptár meghívókat, képes létrehozni és fogadni ICS tartalmú leveleket és kezeli azok minden vezérlő állapotát. A többszereplős események szervezésekor automatikusan olvassa a publikált foglaltsági információkat. A levelezéshez és csoportmunka támogatáshoz kötődő szolgáltatások elérhetőek egyrészt egy intuitív web felületen keresztül, másrészről szabványos interfészeken és protokollokon az asztali és mobil kliensek számára. A szinkronizációval a mobiltelefonok, PDA -k és egyéb mobil eszközökre is publikálhatóak a csoportmunka adatbázisok, és ezek az eszközök a szerverre menthetik vonatkozó adataikat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban