Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

MIS & iWork®

(ECO Utility Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A program keretében min. 2 hónap próbaidőszakot biztosít a Szállító a leendő ügyfelei részére.

Ára: 19 922 490 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 18 926 365,50 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Nepay-Top Kft
kereskedelem, gépjárműjavítás
Adan Trade Kft
kereskedelem, gépjárműjavítás
Iván Régió Kft

MIS & iWork® - Management Információs rendszer. A rendszer a KKV szektor eredmény orientált működését támogatja korszerű eszközökkel és módon! Igény szerint - a tevékenységhez igazodva - állítható össze a modulokból álló integrált vállalatirányítási rendszer. Az egyedi fejlesztésnek köszönhetően – keretek között – képes egyéni megoldásokat is támogatni! Alap verzió: Kontrolling és döntéstámogatás.

Olyan kis és középvállalkozói szektornak, ahol a vezetői réteg – üzletvitelében - többnyire alulinformált és a ”nagy” (SAP, ERP) vállalatirányítási rendszerek támasztotta követelményeknek nem tud, illetve felesleges erőforrás igényeket támasztó elvárásoknak nem akar megfelelni, vagy a folyamatait egyszerűen nem képes átalakítani. Választható modulok: Vállalati CRM, Humán erőforrás menedzsment, Táv és csoportmunka támogatás, Internetes megjelenés (weboldal), Elektronikus dokumentumkezelés, (a modulok egyes funkcionalitásukban mobil technikát is használ(hat)nak, igény szerint) Főbb funkcionalitások bővebben: • Értékelés o Tetszőleges időszakra képes értékelni a terv-tény alapú eredményeket, értékeli a résztvevőket mind az egyén, mind a telephely szintjén. Ezt - előreprogramozott időszakra - automatikusan képes elvégezni a rendszer. o Tervezett időszakra elvégzi, és küldi meg a döntéshozóknak az üzleti folyamataikban történtek értékelését. Ebből következően azonnal meghatározható a cselekvés iránya a következő időszakra. o Lehetővé teszi tetszőleges termék vagy szolgáltatás bevezetését, annak az eredményekre ható nagyon gyors elemzését. A rendszer képes rámutatni a leggyengébb és a legjobb eredményekre, lehetővé teszi a dolgozók egyéni, teljesítmény alapú megbecsülését, bónusz alapú kifizetését. • Elemzés o Olyan elemzéseket készít, hogy a felhasználó napi szinten legyen képes tudatosan beavatkozni az operatív munka irányításába - célirányosan - akár az egyes dolgozó, akár egy telephely, vagy a hozzá tartozó terület vonatkozásában. o Tetszőleges időszakra képes elemzések készítésére, jelzi a fejlődés irányát, illetve egy-egy termék, vagy döntés üzletre gyakorolt hatását. o Elemzések tetszőleges paraméterekkel (időszak, termék, egyén, telephely, terület) készíthetők akár a fejlődést elemző szempont szerint, de előző év, évek azonos időszakát is képes viszonyítani. • Támogatás o A kis, és közép vállalkozói szinten a vezetői réteg – üzletvitelében - többnyire alulinformált. Megfelelő rendszerek hiányában nincs kellő rálátása a közvetlen munkavégzésre, illetve a mintavételek - a jelenlétében - nem feltétlenül reálisak. Ebből következik, hogy gyakran nem a célt leginkább támogató információkból hoz döntéseket. o A jó döntések meghozatalához, feltétlenül szükségesek a reális és megbízható információk, ezekhez pedig az üzletvitelben keletkezett adatokat feldolgozni, elemezni, értékelni, és ellenőrizni kell. o A rendszer használata megteremti azt a lehetőséget, hogy ezen időigényes és szakértelmet követelő feladatköröket egyszerűen elhagyjunk, és biztonsággal támaszkodjunk a rendszer által elkészített és folyamatosan prezentált információkra. Támogatást nyújt a szervezeten belül dolgozók helyes megítélésében, illetve karrierek elindításában. o Időt és energiát takarít meg, miközben az eredményességet garantálja. • Minőség o Ennek a korszerű rendszernek az előnye – elsősorban - a szervezett, ellenőrzött munkából fakadó eredményekben valósul meg.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban