Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

LES - Local Execution System

(NanoworX Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Ha most rendeled meg gyártáskövető megoldásunkat, akkor ingyenes CloudScreen bevezetés is adunk hozzá, és ajándékba kapod a WonderLand alkalmazásunkat is. Ezen felül további 15% kedvezményt adunk a termék bevezetési árából.
Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható és csak a vallalkozzdigitálisan.hu oldalon regisztrált ügyfelek vehetik igénybe.

Ára: 21 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 16 999 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , HR, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A LES (Local Execution System) rendszer elsődleges feladata, hogy a vállalat gyártási munkafolyamataihoz teljes körű támogatást nyújtson nem csak a shopflooron, de a laborban is. A LES egy hibrid megoldás: egy webes adminisztrációs rendszer, melyet nem szükséges a telepíteni; gyártási kliensek az operátorok munkájának támogatásához és handhelden futó logisztikai alrendszer a logisztikai csapatnak.

A LES rendszert olyan cégeknek ajánljuk, aki valamit gyártanak, előállítanak. A megoldást a gyártási folyamatok (gyártáskövetés, gyártásvezérlés) támogatásához készítettük. A LES gyártási, raktározási és logisztikai folyamathoz is támogatást ad. A LES egy hibrid rendszer. A gyártógépek mellett kliens alkalmazások az operátorok munkáját segítik, a handheld-eken működő webalkalmazás a logisztikai csapat munkáját támogatja és mindezek felett egy adminisztrációs webalkalmazás áll: itt lehet riportolni és az összes beállítást elvégezni központilag – természetesen a megfelelő jogosultság birtokában. A LES az alábbi területeken működik: WMS – Raktározás Raktárak és raktári pozíciók teljeskörű nyilvántartása történik meg itt, de ide kerülnek a gyártási területen található kitárolási pozíciók is: ezekre a helyekre kerülhetnek alapanyagok vagy fékésztermékek. LOG – Logisztika A logisztikusok csapatának ad segítséget ez a komponens, melynek segítségével minden anyag- vagy félkésztermék mozgatási művelet a rendszerben rögzítésre kerül. Szintén itt kapnak támogatást az operátorok a tárolási egységek össze-, szét- és átépítéséhez. A munkavégzés handheld segítségével történik. MES – Gyártás A modul a teljes gyártási folyamat felügyeletéhez, vezérléshez ad támogatást szükség esetén PLC integrációval. Fontos eleme a rendszernek az operátorokkal való kapcsolattartás is és az adatvizualizáció, valamit a speciális figyelmeztetések pl. lámparendszerek segítségével. REP – Riport Riporting alrendszer akár automatikusan generálódó riportokkal, egyedi és ad-hoc igények kielégítésének képességével. QA – Minőségbiztosítás Minőségbiztosítási folyamatok támogatása nem csak a shopflooron, de a laborban. Adatgyűjtés a vizualizációs megoldások egyaránt részét képezik ennek a modulnak, valamint a mintavételezési folyamat támogatása. MAN – Rendszerüzemeltetés A rendszer agya: minden olyan beállítás, mely a működéshez szükséges itt érhető el. Itt található a teljes jogosultsági rendszer és innen lehet vezérelni a külső rendszerekkel való kapcsolattartást is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban