Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Szakértői szolgáltatások

(ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A projektek előkészítéséhez ingyenes ajánlati felmérést biztosítunk . A szakértői szolgáltatások díjából 10% kedvezményt biztosítunk.

Ára: 20 625 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 18 562,50 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az ISYS-ON szolgáltatásai között többféle tanácsadás is helyet kap, melyek az elmúlt évtizedek tapasztalatain alapuló tudásra építkeznek. Ennek szerves részét képezi a Partnerek üzleti folyamatainak újragondolása, optimalizálása, a teljes körű support oldali támogatás és a vállalatirányítási megoldás bevezetését követő szakmai életútkövetés is.

Minden vállalat fejlődése során elérkezik az a pont, amikor meglévő üzleti folyamatait a további növekedése és a versenyképességének megtartása, javítása érdekében teljes mértékben át kell gondolnia. Ezekben az esetekben az előre meghatározott célok eléréséhez már nem elég az egyes folyamatok vizsgálata és optimalizálása, hanem vállalati szinten újjá kell szervezni az üzleti folyamatokat. Ezt nevezik vállalati folyamatok újraformálásának, BPR-nak (Business Process Reengineering). Az ISYS-ON Kft. több mint 20 éves vállalatirányítási megoldások bevezetésével kapcsolatos tapasztalatának köszönhetően olyan szakiparági tudásra tett szert, aminek segítségével megbízható szakmai partnerként támogatja ezt a folyamatot. A bevezetést követően a vállalatirányítási rendszer sikeres működéséhez nem elég a szoftver és az üzleti modell helyes felépítése. Elengedhetetlen az üzemeltetési környezet stabil biztosítása is. Ez minden cégnél más és más feladatokat jelenthet. Függ a különböző technikai környezetektől, az eltérő hardverektől és a hálózatok felépítésétől, beállításaitól is. A vállalatirányítási megoldás optimális működtetése érdekében teljes körű rendszerüzemeltetési tanácsadást és támogatást biztosítunk Partnereink számára.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás

Kérdések a termékkel kacsolatban