Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Webáruház

(MŰSZERFAL Informatikai Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A Modern Vállalkozások Programja keretében bennünket választó ügyfelek számára, a webshop megoldásunkat ingyenesen hozzákapcsoljuk akár egyedi ERP megoldásukhoz, amennyiben rendelkezik a szükséges interface megoldásokkal.

Ára: 900 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
ŰRHAJÓ Innovációs Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
feldolgozóipar
NAHALKO-PEARLS Kft.
egyéb szolgáltatás
Memphis-M Bt.

Igényfelmérés WooCommerce, PrestaShop alapú működés Design tervezés és kivitelezés, vagy sablon telepítés Üzleti folyamatok paraméterezése Termék kategóriák létrehozása Technikai SEO és tanácsadás Látogatottsági adatok nyomonkövetése Teljes körű betanítás és tanácsadás.

Egyedi és teljeskörűen testreszabott webshop csomagunkat ajánljuk minden vállalkozásnak akik újonnan fognak bele internetes értékesítésbe, és azoknak is akik meglévő elavult megoldásaikat kívánják lecserélni. WooCommerce és PrestaShop alapú megoldásaink minden igényt kielégítenek. Látványelemeket és működési folyamatokat az ügyfél igényei szerint alakítjuk, legyen az extravagáns kinézet, vagy speciális sávos árazás, esetleg jutalékos viszonteladói rendszer . Megoldásunk mind asztali gépen, mind mobil eszközökön tökéletesen jelenik meg. Webshop megoldásunkat választóknak segítünk a megjelenéshez szükséges domain név és tárhely kiválasztásában. Ugyanakkor a technikai SEO mellett, tartalmi SEO tanácsadást is végzünk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban