Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

NetSzámla

(Doppel Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 30 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 24 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A NetSzámla egyedi fejlesztésű, szerver alapú szolgáltatást nyújtó vállalati ügyviteli - információs - irányítási programcsomag. Platformfüggetlen, így bármilyen operációs rendszerrel rendelkező kliens számítógépről használható. A funkciók eléréséhez csak web böngészőre, és internet kapcsolatra van szükség.

A NetSzámla egyedi fejlesztésű, szerver alapú szolgáltatást nyújtó vállalati ügyviteli - információs - irányítási programcsomag. Platformfüggetlen, így bármilyen operációs rendszerrel rendelkező kliens számítógépről használható. A funkciók eléréséhez csak web böngészőre, és internet kapcsolatra van szükség. A központi adatbázis és programkódok vírusoktól és kémprogramoktól mentesen, folyamatos üzemet biztosítva érhetők el. A programcsomag modul rendszerűen épül fel, így az alapfunkciókhoz - felhasználó kezelés, partner nyilvántartás, raktározás, stb. - választhatóan kapcsolhatók a vállalkozás működéséhez szükséges modulok - számlázás, beszerzések kezelése, készletkezelés, CRM, gyártás, dolgozók kezelése, szervíz, webshop. Az egyes modulok a használat későbbi szakaszaiban is bekapcsolhatóak, illetve egyedi igények kielégítésére is lehetőséget biztosítunk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban