Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Nano vállalatirányítási és webáruház rendszer

(Tóth Sándor egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A próbaidőszak idején ha az ügyfél meggondolja magát, a teljes vételárat visszafizetjük a részére. Erre a beüzemeléstől számított 2 hónap erejéig van lehetőség.

Ára: 11 800 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Jakab László e.v.

A NanoSHOP egy olyan vállalatirányítási rendszer, melyet célirányosan webáruházak igényeihez szabtunk. A NanoSHOP-al gyorsan és egyszerűen kezelhet akár napi 1000 rendelést is, saját számlázási rendszerünkkel pillanatok alatt elkészülnek a bizonylatok, melyeket a könyvelőjének néhány kattintással, elektronikus formában is átadhat a hónap végén, ezzel is spórolva az adminisztráción.

A NanoSHOP egy olyan vállalatirányítási rendszer, melyet célirányosan webáruházak igényeihez szabtunk. A NanoSHOP-al gyorsan és egyszerűen kezelhet akár napi 1000 rendelést is, saját számlázási rendszerünkkel pillanatok alatt elkészülnek a bizonylatok, melyeket a könyvelőjének néhány kattintással, elektronikus formában is átadhat a hónap végén, ezzel is spórolva az adminisztráción. Ezen felül a NanoSHOP alkalmas teljeskörű marketing mérések elvégzésére, melyek segítségével automatizálhatja marketing folyamatait is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban