Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Mosaic SBO Business Portal

(Mosaic Business System Számítástechnikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Méretreszabott egyedi megoldásból adunk 5% kedvezményt.

Ára: 762 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 723 900 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

feldolgozóipar
Med-Plast 2000 Kft.
feldolgozóipar
Biolab Zrt.
feldolgozóipar
Ratipur Kft.

A Business Portal böngészőn keresztül B2B és B2C környezetre is használható webes megoldás, mely az SAP Business One rendszerhez illesztett un. add-on funkció csoportokat tartalmaz. Ezek a funkciók adják többek között a gyártáskövetés üzemadatrögzítő terminál funkcióit, az értékesítők terepen történő tevékenységéhez kapcsolódó plusz funkcióit, a projekt követés különböző iparági funkcióit, stb..

A Mosaic Business System Kft által kialakított Business Portal böngészőn keresztül B2B és B2C környezetre is használható webes megoldás, mely az SAP Business One rendszerhez illesztett un. add-on funkció csoportokat tartalmaz. Ezek a funkciók adják többek között a gyártáskövetés üzemadatrögzítő terminál funkcióit, az értékesítők terepen történő tevékenységéhez kapcsolódó plusz funkcióit, a projekt követés különböző iparági funkcióit, és számos más területen azokat a funkciócsoportokat is tartalmazza, melyet az SAP alaprendszere nem vagy csak részben kezel. Ilyen például egy szerszám-gépipari megoldás vagy pályázati projektkövető megoldás, vagy autóipari beszállítók részére kialakított interfész megoldás, mely a különböző autógyártókat köti össze online információ feldolgozásban a gyártó SAP Business One rendszerével. A Business Portal így az un. EDI megoldások kategóriában is jelentős segítséget adhat az egyes felhasználó cégek, vevők, szállítók kapcsolódásában.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban