Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Odoo

(Oregional Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ügyféligényekhez igazódó csomagajánlatok

Ára: 0 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A világ egyik legdinamikusabban fejlődő integrált vállalatirányítási (ERP) megoldása

Az Odoo (https://odoo.com) a világ egyik legdinamikusabban fejlődő integrált vállalatirányítási (ERP) megoldása. Az Odoo rendszer két kiadásban érhető el: 1) A nyílt forráskódú (LGPL licensz) Community kiadás lefedi a vállalkozások működéséhez kapcsolódó területeket 2) A Community kiadást kibővítő Enterprise kiadás további funkcionalitásokat kínál Az Odoo rendszer főbb moduljai: CRM, POS, Értékesítés, Előfizetés, Projektmenedzsment, Készletgazdálkodás, Beszerzés, Gyártásirányítás, E-mail marketing, Események, Kérdőívek, Élő csevegés, HR, Számlázás, Könyvelés, Költségelszámolás, Flottakezelés, Jegyzetek, Tudásmenedzsment, Weboldal, Webshop. Az Oregional Kft. 2015-től Odoo Ready partnerként nyújtja a következő szolgáltatásokat az Odoo rendszer kapcsán: igényfelmérés, tanácsadás, bevezetés, üzemeltetés, felhőszolgáltatás, programozás, testreszabás.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban

Ha egy vállalkozásnak megtetszik az Odoo, azonban úgy dönt, hogy az ingyenes verziót szeretné saját erőből bevezetni, akkor teljesen direkt költség nélkül - természetesen a vállalkozás saját energiáját stb. nem számolva - milyen részeket tud használni? Egyáltalán megoldható-e az Odoo használata teljesen ingyenesen? Pl. ha a CRM és a Project kezelést kívánja \"kipróbálni\". Illetve pl. a Project résznél teljes funkcionalitás van-e? Mobil: http://www.odoo.com/documentation/user/10.0/project/applic
Az Odoo használható teljesen ingyenesen is. Három kiadása van, a Community (teljesen ingyenes), az Enterprise (licenszdíjas), illetve az Odoo SA felhőjében (Belgium) futó Online kiadás, mely az Enterprise funkcionalitásait nyújtja felhőben.Itt található összehasonlítás a kiadásokról: https://www.odoo.com/page/editions.Az Odoo Online kiadást nem ajánljuk, mert oda nem lehet tetszőleges kiegészítőket és egyedi fejlesztéseket, testreszabásokat telepíteni. 2017-02-08 13:22:10
Az Odoo Community kiadásban elérhető mind a CRM, mind a Projekt alkalmazás, az Enterprise kiadás ezeket egészíti ki plusz funkcionalitásokkal.
Az Enterprise a Community kiadásra épül, azt egészíti ki plusz funkcionalitásokkal ugyanarra a forráskód alapra épülve.
Általánosságban elmondható, hogy egy adott terület funkcionalitásainak kb 80%-a érhető el Community kiadásban, 20%-a Enterprise-ban. Üzleti igénytől függ, hogy szükséges-e Enterprise, vagy elegendő a Community.
2017-02-08 13:24:01
További kérdések esetén kérjük keressen bennünket, állunk rendelkezésére: hello@oregional.hu 2017-02-08 13:24:32
Az Oregional Kft. tanácsadása, közreműködése milyen díjtételekkel történik? Van-e lehetőség az odoo rendszer önálló felhasználására? Az odoo kapcsán hol érhető el - esetleg magyar nyelven is - termékleírás, felhasználói és rendszergazdai dokumentáció?
Köszönjük érdeklődését az Odoo iránt!
Közreműködésünk díja függ a bevezetni tervezett Odoo modulok számától, az üzemeltetési, testreszabási, adatmigrálási, oktatási és egyéb igényektől, ezért kérjük keressen bennünket a hello@oregional.hu címen, az igények felmérése után tudunk testreszabott ajánlatot adni.
Az Odoo (https://odoo.com) rendszer használható felhőben, saját szerveren, sőt, akár Synology NAS-on is (https://www.synology.com/hu-hu/).
2017-02-02 20:04:51
Az Odoo hivatalos felhasználói dokumentációja itt érhető el: http://www.odoo.com/documentation/user/10.0/index.html
Az Odoo hivatalos fejlesztői dokumentációja itt érhető el: http://www.odoo.com/documentation/10.0/index.html
Ajánljuk figyelmébe az Odoo-t más termékkel összehasonlító kiadványokat is: https://www.odoo.com/page/odoo-white-paper
A fenti hivatkozások angol nyelvűek, ügyfeleink számára a bevezetés során nyújtunk a releváns területekre magyar nyelvű dokumentációt.
2017-02-02 20:10:13