Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Üzemi információs terminál

(Contrall Ipari Informatikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csomagajánlat

A 2 hónap próbaidőszak alatt a termék összes funkciója korlátozások és kötelezettség nélkül kipróbálható. A csomag kedvezmény a megrendelt termékek és modulok számától függ, egyszóval a kedvezményes csomagár az összárból kerül megállapításra az egyedi elképzelések, igények alapján megrendelt, modulok és termékek számának függvényében.

Ára: 20 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Ez egy saját fejlesztésű proximity azonosítóval, LCD kijelzővel és opcionálisan csatlakoztatható külső kamerával, QR kód leolvasóval rendelkező terminál, melyet beléptető rendszerként használhatunk a saját fejlesztésű szoftverek segítségével.

Működés: A munkatársak mindegyike kap egy proximity azonosítót, melyet egyébként a munkaidő nyilvántartó, vagy beléptető rendszernél is használhat. Az üzem területén elhelyezünk terminálokat úgy, hogy minél hatékonyabban megközelíthetők legyenek. A munkatársak minden új munkadarabon megkezdett munka elején elmennek a legközelebbi terminálhoz, azonosítják magukat a kártyájukkal, majd beütik a munkadarab számát, vagy a munkadarabot/- munkafázist QR kóddal azonosítják. A rendszer ez alapján tudja, hogy az adott munkatárs innentől kezdve ezen a munkadarabon dolgozik mindaddig, míg egy másik munkaszámra nem jelentkezik be. Így a terminál rendszer bevezetésével pontosan nyomon követhető, hogy egy darab termék előállítása mennyi munkaórát vett igénybe, akár tevékenységekre lebontva. Webes alkalmazás: A rendszer által rögzített adatok elérhetőek egy webes felületen keresztül az egyéni felhasználónév és jelszó megadását követően. Itt a terminálok által rögzített adatok nyomon követhetők, szerkeszthetők, lekérdezhetőek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban