Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ACTUAL E-KERESKEDELEM

(Kronos Trade Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Az ACTUAL E-KERESKEDELEM program, demó programja letölthető, és minden esetben korlátozás nélkül 60 napig díjmentesen tesztelhető. Vásárlás előtt az ország bármely pontján díj és kötelezettség mentes szakértői konzultációt javaslunk, az ügyfeleink pontos igényeinek felmérése, és a modulok helyes kiválasztása érdekében.

Ára: 143 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 135 850 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Amelior Kft.

A csomag 1 egyidejű felhasználó munkáját teszi lehetővé, mely, mint felhasználószámában, mint moduláris összeállításában bővíthető. Modulok: Kereskedelmi alaprendszer modul Ajánlat, rendelés modul Rendelés feldolgozás modul Árlista, árkalkuláció modul Szerződés modul Készlet modul Web áruház összeköttetés modul

Modul leírások: Kereskedelmi alaprendszer modul Az ACTUAL programok keretrendszere. Magában foglalja partnereink, cikkeink/szolgáltatásaink alapadatainak nyilvántartását és a belföldi (HUF) számla kiállítást. Ajánlat, rendelés modul A vevői és a beszállítói árajánlatok, megrendelések nyilvántartására szolgáló modul. Használatával a megrendelések nyomon követése mellett számlázási folyamat is áttekinthetőbbé válik. Rendelés feldolgozás modul Egyedülálló módon kezeli a rendszerbe felvitt rendelések kielégítését, a vevői rendelések élettörténetének nyomon követésére és azok kezelésére, vevői és szállítói rendelések összekapcsolására, készletek automatikus foglalására szolgál. Árlista, árkalkuláció modul A vevői- és szállítói árak importálás és exportálását, így akár tömeges beszerzési ár módosítást teszi lehetővé (MS Excel segítségével). Emellett lehetőségünk van árkalkulációs lapok létrehozására korlátlan számban, így termékeink eladási árait pár kattintással kiszámoltathatjuk (frissíthetjük) a programban a beszerzési árak frissítése után. Szerződés modul Megléte esetén akciós árakat (mindenkire vonatkozó %-os kedvezmény, sávos mennyiségi kedvezmények), illetve a partnerekkel kötött ár megállapodásokat (fix áras, százalékos kedvezmény) tarthatjuk nyilván és kezelhetjük bizonylat készítéskor automatikusan. Készlet modul Feladata a készletmozgással együtt járó bizonylatok készítése, korlátlan számú raktár készletének nyilvántartása, kezelése. Web áruház összeköttetés modul A webáruház kapcsolat modul célja, hogy a webáruház illetve az ACTUAL Ügyviteli Rendszer közötti kommunikációt biztosítsa. A kommunikáció kétirányú: az adatok egy része a webáruházból érkezik az ACTUAL Ügyviteli Rendszerbe (tipikusan ezek a vevői megrendelések), más részük pedig az ACTUAL Ügyviteli Rendszerből kerülnek a webáruházba (pl. cikk adatok, készletek). A két rendszer között az adatok továbbítása szöveges állományokon keresztül történik (xml és csv fájlokkal). Ezek a szöveges állományok egy köztes ftp tárhelyre kerülnek, mind a két fél (ACTUAL és webáruház) ide másolja, illetve innen olvassa be. Az ftp tárterületet érdemes a webáruház szerverén kialakítani.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban