Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ACTUAL GYÁRTÁS

(Kronos Trade Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Az ACTUAL GYÁRTÁS program, demó programja letölthető, és minden esetben korlátozás nélkül 60 napig díjmentesen tesztelhető. Vásárlás előtt az ország bármely pontján díj és kötelezettség mentes szakértői konzultációt javaslunk, az ügyfeleink pontos igényeinek felmérése, és a modulok helyes kiválasztása érdekében.

Ára: 142 800 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 135 660 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Amelior Kft.

ACTUAL GYÁRTÁS A csomag 2 egyidejű felhasználó munkáját teszi lehetővé, mely, mint felhasználószámában, mint moduláris összeállításában bővíthető. Kereskedelmi alaprendszer modul (számlázás) Rendelés feldolgozás modul Ajánlat, rendelés modul Készlet modul Leltár modul Gyártás modul Bővített gyártás modul

ACTUAL GYÁRTÁS csomag leírás: Kereskedelmi alaprendszer modul (számlázás) Az ACTUAL programok keretrendszere. Magában foglalja partnereink, cikkeink/szolgáltatásaink alapadatainak nyilvántartását és a belföldi (HUF) számla kiállítást. Rendelés feldolgozás modul Egyedülálló módon kezeli a rendszerbe felvitt rendelések kielégítését, a vevői rendelések élettörténetének nyomon követésére és azok kezelésére, vevői és szállítói rendelések összekapcsolására, készletek automatikus foglalására szolgál. Ajánlat, rendelés modul A vevői és a beszállítói árajánlatok, megrendelések nyilvántartására szolgáló modul. Használatával a megrendelések nyomon követése mellett számlázási folyamat is áttekinthetőbbé válik. Készlet modul Feladata a készletmozgással együtt járó bizonylatok készítése, korlátlan számú raktár készletének nyilvántartása, kezelése. Leltár modul A rendszer által nyilvántartott és a ténylegesen fellelt készletek ellenőrzésére, és a különbözetek gyors és egyszerű felvitelére szolgáló funkció, amely a teljes leltár mellett a részleges (raktárankénti és/vagy cikkcsoportonkénti) leltározást is támogatja. Gyártás modul A gyártási, szerelési tevékenységet folytató cégek kétféle gyártási modul közül is választhatnak. A gyártás alapmodul (egyszerű gyártás) azoknak a cégeknek kínál megoldást, akiknek nincs szüksége az összetettebb gyártási folyamatkövetésre, viszont végeznek összeszerelést, azaz különböző alapanyagokból végtermék előállítást. Bővített gyártás modul A Bővített gyártás modul a teljes gyártási (termelésirányítási) folyamatot kezeli a nyersanyag beszerzésétől a legyártott termék kiszállításáig. A késztermékek gyártása a receptúra és a munkafázisok alapján történik.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban