Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ACTUAL KÉSZLET

(Kronos Trade Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Az ACTUAL KÉSZLET program, demó programja letölthető, és minden esetben korlátozás nélkül 60 napig díjmentesen tesztelhető. Vásárlás előtt az ország bármely pontján díj és kötelezettség mentes szakértői konzultációt javaslunk, az ügyfeleink pontos igényeinek felmérése, és a modulok helyes kiválasztása érdekében.

Ára: 43 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 40 850 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Amelior Kft.

ACTUAL KÉSZLET teljes körű megoldást a készlet kezelés területén. Actual Kereskedelmi alaprendszer modul (számlázás) Actual Készlet Actual leltár

Az ACTUAL KÉSZLET CSOMAG RÉSZLETEZÉSE: Kereskedelmi alaprendszer modul: Az ACTUAL programok keretrendszere. Magában foglalja partnereink, cikkeink/szolgáltatásaink alapadatainak nyilvántartását és a belföldi (HUF) számla kiállítást. A modul emellett lehetőséget biztosít egyéni vagy csoportos e-mail küldésre, az alapadatok mellett extra adatok létrehozására és nyilvántartására mind a partnerek, mind a cikkek/szolgáltatások, mind a bizonylatok esetén. Csatolhatunk különböző fájlokat – termékleírásokat, cégkivonatokat, szerződéseket – mind partnereinkhez, mind cikkeinkhez, mind bizonylatainkhoz. Számos – százas nagyságrendű – kimutatás segíti munkánkat. Törzsadataink jó részét (partner alapadatok, cikk alapadatok, főkönyvi számlatükör, nyitókészlet) MS Excel fájlból importálhatjuk, jelentős időt megtakarítva a használatbavétel során. Támogatja a vonalkód olvasó használatát, ezáltal „kisker” nézetben a gyors termékrögzítést és nyugta- vagy számlakészítést. Készlet modul: Feladata a készletmozgással együtt járó bizonylatok készítése, korlátlan számú raktár készletének nyilvántartása, kezelése. A készletekkel kapcsolatos műveleteket a rendszer a háttérben automatikusan elvégzi a készletmozgással járó bizonylatok (pl. foglalás, kimenő vagy bejövő szállítólevél) készítése során. A program készleteink értékét is nyomon követi, mégpedig az automatikusan számított utolsó beszerzési áron, mérlegelt átlagáron, vagy a cikk törzslapon megadható szállítói beszerzési áron vagy elszámoló áron, illetve FIFO értéken. Leltár modul: A rendszer által nyilvántartott és a ténylegesen fellelt készletek ellenőrzésére, és a különbözetek gyors és egyszerű felvitelére szolgáló funkció, amely a teljes leltár mellett a részleges (raktárankénti és/vagy cikkcsoportonkénti) leltározást is támogatja.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban