Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ACTUAL SZÁMLA EXTRA

(Kronos Trade Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Az ACTUAL SZÁMLA EXTRA program, demó programja letölthető, és minden esetben korlátozás nélkül 60 napig díjmentesen tesztelhető. Vásárlás előtt az ország bármely pontján díj és kötelezettség mentes szakértői konzultációt javaslunk, az ügyfeleink pontos igényeinek felmérése, és a modulok helyes kiválasztása érdekében.

Ára: 98 400 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 93 480 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

ACTUAL SZÁMLA EXTRA teljes körű megoldást a számlázás területén Kereskedelmi alaprendszer modul (számlázás) Előleg számla modul (díjbekérők kezelése) Csoportos számlázás Idegen deviza kezelés (devizás számla) Pénzügy modul (bank, pénztár) Pénzügy-deviza Pénzügy számlák A csomag 2 egyidejű felhasználó munkáját teszi lehetővé, mely mint felhasználószámában, mint moduláris összeállításában bővíthető.

Az ACTUAL SZÁMLA EXTRA CSOMAG RÉSZLETEZÉSE: Kereskedelmi alaprendszer modul: Az ACTUAL programok keretrendszere. Magában foglalja partnereink, cikkeink/szolgáltatásaink alapadatainak nyilvántartását és a belföldi (HUF) számla kiállítást. Előlegszámla modul: A vevői előlegbekérő levél és előlegszámla, valamint a proforma számla (díjbekérő) funkciók használatával lehetőségünk van a rendszerben kezelni a részbeni vagy teljes összegű előre fizetést. Csoportos számlázás: A rendszeresen, nagy számban kiállítandó bizonylatok elkészítését egyszerűsíti: előzetesen rögzített számla sablonok alapján automatikusan generálja a megadott időszak esedékes bizonylatait. Idegen deviza kezelés: Amennyiben devizában is szeretnénk vevőink részére számlát kibocsátani, vagy beszerzéseink során devizás források is előfordulnak, ez a modul teszi lehetővé a különböző devizanemek használatát. Pénzügy (Bank-pénztár) Alapvető feladata a kiegyenlítések kezelése banki folyószámlá(i)nk és pénztárunk (-aink) nyilvántartása útján. Pénzügy-Deviza: Amennyiben devizás számlákat is állítunk ki, vagy beszállítóinktól devizás számlákat fogadunk, azok kiegyenlítésének vezetéséhez, valamint devizás folyószámlánk nyilvántartásához szükséges ez a modul. Pénzügy számlák: A rezsi jellegű számlák és nem számla jellegű bizonylatok (pl. vám, biztosítás számviteli bizonylatai) egyszerű rögzítését, az esetleg szükséges könyvelési jogcímek módosítását teszi lehetővé.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban