Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Weboldalkészítés

(Lignator Bt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A weboldal elkészítése előtt felmérjük az igényeket és a megrendelővel közösen kidolgozunk egy online marketing stratégiát. Ez a többletszolgáltatás csak ebben programban érhető el ingyenesen.

Ára: 150 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Weboldal elkészítésekor a célunk az, hogy megismerjük ügyfeleink cégét, működését, gondolkodásmódját és ennek megfelelően készítsünk olyan weboldalt, ami illeszkedik a cég működéséhez.

Mindne esetben elsődleges célunk a profitot teremelő weboldal létrehozása, akár közvetlen értékesítéssel, akár ajánlatkérések lehetőségével, vagy próba termékek igénylésével kombinálva. Nem sablonokból dolgozunk, minden esetben egyedi megoldásokkal és látványtervvel állunk elő. Az elkészített weboldalak főbb jellemzői: - mobilbarát, reszponzív - felkészített a keresőoptimalizálásra - rendelkeznik tartalomkezelő rendszerrel (CMS), amihez az ügyfél is tetszés szerint kap hozzáférést - az elkészítés mellé ajándékba adunk 1 db .hu domain nevet is - igény szerint akár többnyelvű is lehet (nem csak latin betűs, hanem bármilyen karakterekkel) - az induláskori tartalmat feltöltjük - a tartalom és a menüpontok, alpontok száma, mérete nincs korlátozva - a tartalom és a menüpontok bármikor megváltoztathatóak Nem csak elkészítjük a weboldalt, hanem üzemeltetjük is, aminek éves díja van és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: - ügyfélszolgálatunk rendelkezésre állása és korlátlan számú telefonos, emailes segítségnyújtás - havi egyszeri díjtalan frissítés a weboldal tartalmában - szükséges méretű tárhely a weboldalhoz - 10 db e-mail cím üzemeltetése (több is lehetséges plusz díjért) + spamszűrés + vírusszűrés - 1 db .hu végű domain név üzemeltetése

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban