Adatlap


Esettanulmány címe:
Irodabútor ellátása megkönnyítése
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
kereskedelem, gépjárműjavítás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Partnerünk a 20 és 2000 m2 közötti üzletberendezése a specialitásuk. Ezzel foglalkoznak több, mint 20 éve. Irodabútor gyártással és nagykereskedelmi értékesítéssel foglalkoznak. Partnereink üzlethelyiségéből kihozzák a maximumot: a lehető legrövidebb idő alatt. Szeretnék a nemzetközi megrendelőket is kiszolgálni. 7 éve alapított, 1 statisztikai fő és 3.000.000,- Ft alapítási tőkével rendelkezik. A cég üzleti terve, hogy az egyre jobban terjedő nemzetközi kereskedelemben tudjanak részt venni.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Szükségük volt egy olyan szolgáltatóra, akivel az irodaellátást egy kézből megvalósíthatja, az napi irodai munka zökkenőmentes lehet. Gondolok itt az irodatechnikai berendezések üzemeltetés, valamint a hozzájuk kapcsolódó kellékanyag és papír ellátásra. A készített ajánlataik és egyéb dokumentációk az ügyfelek irány adó árajánlatot azonnal tudnak kapni, és a regisztrált partnerekkel tudnak egy online felületen kommunikálni és az elvégzett munkákat átadni, esetenként új megrendelést kapni.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A nyomtatáskezeléshez a legmodernebb technológiájú berendezéseket használtuk, ami nemzetközileg is elismert. A nyomtatni kívánt dokumentumaikat - kiadott árajánlatok, megrendelések, szállítólevelek, stb. - ,akár mobiltelefonról is elküldhetik közvetlen nyomtatásra ezzel megkönnyítve a napi munkájukat. Így bárhonnan tudnak kommunikálni a kollégáikkal illetve partnereikkel.